تجلیل از خبرنگار ایسنا سیستان و بلوچستان در دومین همایش جهاد تبیین و اطلاع رسانی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۰ کد : ۷۱۵۵۴ فرهنگی
کسب رتبه برتر خبرنگار ایسنای سیستان و بلوچستان در دومین جشنواره جهاد تبیین و اطلاع رسانی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دومین همایش جهادتبیین و اطلاع رسانی با حضور دکتر دارابی رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور و به مناسبت 27 اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات در محل تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این همایش از فعالین رسانه ای و خبرنگاران منتخب شرکت کننده در جشنواره جهاد تبیین و اطلاع رسانی تقدیر شد.

در این جلسه از حمید رضا کیاسی خبرنگار خبرگزاری ایسنا سیستان و بلوچستان  به عنوان خبرنگار برتر در بخش خبرنویسی حوزه جهاد تبیین و اطلاع رسانی تجلیل شد.