کتاب «کار آفرینی برای تمام رشته ها» وارد بازار نشر شد

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۵ کد : ۷۱۱۳۹ فرهنگی
کتاب «کار آفرینی برای تمام رشته ها» با موضوع کارآفرینی توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.
کتاب «کار آفرینی برای تمام رشته ها» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، کتاب " کار آفرینی برای تمام رشته ها "  تألیف دکتر نسرین خدابخشی هفشجانی و دکتر صدیقه طوطیان ، در چاپ اول با شمارگان 1000 نسخه در267 صفحه منتشر شد.

برشی از اثر:

بطورکلی کارآفرینی از ابتدای خلقت بشر و همراه با او در تمام شئونات مختلف زندگی انسان حضور داشته و مبنای تمام تحولات و پیشرفت های بشری بوده است انسان برای زنده ماندن و ادامه زندگی و بهبود کیفیت زندگی همواره کارآفرین بوده است. اولین کشورهایی که در مسیر کارآفرینی قدم گذاشتند، آلمان، انگلیس و آمریکا بودند درکشور آلمان در سال های 1933تا 1935مطالعه و شناسائی بر روی افراد جسور و نوآور و افراد با انگیزه ای که اتفاقاً دارای محدودیت های شدید مالی بودند آغاز شد و اولین دانشکده تـربیت کـارآفرینی درسال های 1337 تا1340 انـگلیس و سـپس در سال های 1942 تا 1943در آمریکا ایجاد شد.