انتصاب سرپرست اداره فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۷۱۱۲۳ عمومی
طی حکمی از سوی رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، «سرپرست اداره فناوری اطلاعات» این سازمان منصوب شد.
انتصاب سرپرست اداره فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حسین امینی مشهدی، در طی حکمی، مهندس حسین لاجوردی را به سمت «سرپرست اداره فناوری اطلاعات(IT)» این سازمان منصوب کرد.

در این حکم آمده است که؛ توسعه و به روزرسانی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، ارتقاء دانش و توانمندی همکاران جهت استفاده کارآمد از تکنولوژی‌های نوین، توسعه خدمات الکترونیکی و داده محور و پشتیبانی مستمر از سیستم‌ها و نرم افزارهای سازمانی از جمله سرفصل‌های کاری جنابعالی تعیین می‌گردد.

امید است با استعانت از خداوند متعال، بهره جویی از تجارب گذشته، تلاش موثر و تعاملی سازمنده و مبتکرانه ضمن ارتقای سطح کیفی خدمات و ایجاد ظرفیت های نوین در فعالیت های آن اداره، در انجام وظایف محول موفق و موید باشید.