با معرفی برترین‌ها؛

مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان به پایان رسید

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۴ کد : ۷۱۱۰ فرهنگی
مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران ۱۵ اردیبهشت با معرفی برترین‌ها به پایان رسید.
مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان به پایان رسید

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که به همت جهاددانشگاهی استان در دانشگاه کردستان، علوم پزشکی و پیام نور سنندج آغاز شده بود، با معرفی برترین‌ها در تالار مولوی دانشگاه کردستان به پایان رسید.

مجید آوج معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان در مراسم اختتامیه هشتمین دوره مناظرات دانشجویی که ۱۵ اردیبهشت ماه در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: ۱۸ تیم در هشتمین دوره مناظرات دانشجویی استان کردستان با هم به رقابت پرداختند.

وی افزود: مناظره با هدف تقویت فرهنگ گفتگو، ایجادفضای شور و نشاط در دانشگاه ها، ایجاد فرصتی برای بیان دیدگاه‌ها و نظرات جامعه دانشگاهی در حوزه‌های مختلف و بالابردن آستانه تحمل دانشجویان برگزار شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان مناظرات دانشجویی طی دو هفته کاری در سطح دانشگاه های استان برگزار شد، بیان کرد: شعار مناظرات دانشجویی  «مناظره فرصتی برای یادگیری» است.

وی عنوان کرد:دو تیم برگزیده دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه کردستان امروز در مورد گزاره «نهاد خانواده ایرانی در عصر ارتباطات جهانی در معرض بحران قرار دارد» به مناظره می‌پردازند.

آوج اعلام کرد: اعضای هر گروه در چهار نوبت نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را بیان می‌کنند و در پایان براساس رای هیات داوران تیم برگزیده هشتمین دوره مناظرات دانشجویی انتخاب خواهد شد.

در ادامه این مراسم رئیس جهاددانشگاهی کردستان گفت: مدیران و مسئولان باید مطالبات دانشجویان را در مناظرات بشنوند و در تدوین برنامه های خود به آن توجه لازم را داشته باشند.

چیا سهراب نژاد، اظهار کرد: هشتمین دوره مناظرات دانشجویی با همکاری دانشگاه های سطح استان کردستان و با استقبال دانشجویان روبه رو شد. 

وی افزود: استقبال از مناظرات دانشجویی نشان از وجود بلوغ فکری بین دانشجویان در دانشگاه های استان دارد.  

رئیس جهاددانشگاهی دانشگاه کردستان عنوان کرد: در این دوره از مسابقات مقرر شد هر مرحله از مناظرات دانشجویی را در یک دانشگاه برگزار کنیم تا شاهد حضور بیشتر دانشجویان در مناظرات باشیم که خروجی خوبی هم گرفتیم.

 وی با اعلام اینکه هشتمین دوره مناظرات دانشجویی از پختگی خاصی برخوردار بود، بیان کرد: داوران و اساتید دانشگاهی نیز دانشجویان را تنها نگذاشته و با حمایت و هدایت های خود راهنمای دانشجویان بودند‌. 

سهراب نژاد تاکید کرد: مدیران و مسئولان باید مطالبات دانشجویان را در این مسابقات بشنوند و در تدوین برنامه های خود به آن توجه لازم را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم امروز نیز در مرحله فینال شاهد یک مناظره منطقی، علمی، تاثیرگذار و در یک محیط آرام باشیم. 

رئیس جهاددانشگاهی کردستان، در پایان اظهار کرد: جهاددانشگاهی کردستان در حوزه های مختلف سعی داشته تا در کنار دانشگاه ها باشد و بتواند نقش خوبی را در توسعه استان ایفا کند.

 در ادامه این مراسم روشن خوشنوازی، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه کردستان، اظهار کرد: اگر پشتوانه سخنان خود را مورد استدلال قرار دهیم بحث های شتاب زده پیش نخواهد آمد.

وی افزود: اگر فرض کنیم شنونده صحبت های ما را می شنود و داوری می کند در این صورت، سنجیده و با مرجع سخنان خود را بیان می کنیم. 

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه کردستان، گفت: یکی از فواید اصلی مناظره این است که با منطق سخن گفتن را به فرد می آموزد.

خوشنوازی خاطرنشان کرد: مناظره تمرین بسیار خوبی است که افراد بتوانند از طریق گفت و گو، نظر مقابل را بدون هیچ مشکلی بشنوند.

وی در پایان گفت: دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر همیشه در این زمینه پیشرو بوده و هست.   

در آیین اختتامیه این مناظرات معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: ما در مناظرات باید به دور از هیجانات به مخاطب اجازه بدهیم که در آزادی کامل پس از شنیدن استدلال های ما، مطلبی را بپذیرد و امیدوارم چنین الگویی در سطح جامعه پیاده شود.

شعبان سپهر در مراسم اختتامیه هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که با همت جهاد دانشگاهی کردستان در دانشگاه استان برگزار شد، اظهار کرد: جای امیدواری است که جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی، رو به حرکت‌های جدیدی سوق داده شده است.

وی با اشاره به تحولات جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: این نهاد انقلابی توانسته در سطح بین المللی، کشور ما را مطرح کند و از طریق موسسه رویان در بین چند کشور مطرح جهانی حرفی برای گفتن دارد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به برگزاری مناظره، بیان کرد: شیوه جدید در قالب مناظره‌های دانشجویی، چگونه حرف زدن و چگونه شنیدن را به دانشجویان تمرین و یاد می‌دهد تا در آینده که اداره امور کشور را دست گرفتند بتوانند به درستی ایفای نقش کنند.

سپهر گفت: مناظره معمولا برای اثبات و رد یک مطلب بین 2 گروه صورت می‌گیرد و یکی از حرکت‌های خوب برگزاری این برنامه مسابقه به شکل تیمی بوده است.

وی افزود: مناظره به دانشجویان یاد می‌دهد که به موقع سخن بگویند، گوش فرا دهند و همچنین در تایم پایانی مناظره را خاتمه دهند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، عنوان کرد: مناظره موجب شده که دانشجویان به طرف مقابل فرصت حرف زدن بدهند و خوب گوش دهند و این در حالی است که بسیاری از بزرگان جامعه نمی‌توانند حقیقت را بشنوند.

سپهر گفت: برخی از مدعیان جامعه ما درست گوش دادن را بلد نیستند و نمی‌توانند خوب جواب دهند.

وی با اشاره به اینکه برخی از دانشجویان مایه امید برای کشورمان هستند، افزود: در یک جامعه متمدن و نرمال امروزی اعتقاد بر این است که دانشگاه مغز متفکر آن جامعه است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ادامه داد: دانشجویان باید به دور از هیجان باید در دانشگاه مسائل جامعه را مطرح کنند چرا که دانشگاه بهترین مکان برای حل مسائل است.

سپهر گفت: نباید در مناظرات سطح جامعه، یک ارتباط عاطفی با گزاره برقرار کنیم، بایستی مبتنی بر اطلاعات دقیق روز در اثبات یا رد آن گزاره صحبت کرد، چرا که اگر منطقی برخورد نشود منافع جامعه دچار مشکل می‌شود.   

وی بیان کرد: ما در مناظرات باید به دور از هیجانات به مخاطب اجازه بدهیم که در آزادی کامل پس از شنیدن استدلال های ما، مطلبی را بپذیرد،  امیدوارم چنین الگویی در سطح جامعه پیاده شود.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه مناظرات باید در دانشگاه های استان رواج پیدا کند، خاطرنشان کرد: در این راستا جهاد دانشگاهی به عنوان هشتمین بار در بین دانشگاهیان استان این مناظرات را برگزار کرده است.

گفتنی است؛ براساس رای هیات داوران؛ تیم «آشتی» از دانشگاه کردستان به عنوان نخست این دوره از مسابقات دست یافت و تیم «پتروس» از دانشگاه فرهنگیان نیز عنوان دوم را از آن خود کرد و   کاپ اخلاق این دوره از مسابقات نیز به تیم «امپاتی» از دانشگاه آزاد اسلامی سنندج تعلق گرفت.

هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی با حضور 18 تیم و رقابت 90 نفر شرکت‌کننده از دانشگاه‌های سطح استان، برگزار شد که دو تیم برتر نیز به مرحله منطقه ای راه یافتند.

 


نظر شما :