توسط پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی انجام می شود؛

برگزاری شش کارگاه آموزشی در جنب سومین کنگره علمی تحقیقاتی وانا

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۱ کد : ۷۱۰۱۹ پژوهش و فناوری
چند کارگاه علمی – تخصصی در روزهای ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، همزمان با سومین کنگره بین المللی وانا توسط پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه برگزار می‌شود.
برگزاری شش کارگاه آموزشی در جنب سومین کنگره علمی تحقیقاتی وانا

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، همزمان با سومین کنگره بین المللی وانا (West Asia and North Africa) که توسط پژوهشگاه رویان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه برگزار خواهد شد، در روزهای ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ چند کارگاه علمی – تخصصی نیز برگزار می‌شود.

این کارگاه‌های آموزشی شامل:

کارگاه انجماد و کشت سلول: ۲۵ الی ۲۶ اردیبهشت ماه

کارگاه بررسی اندومتر در خانم‌های نابارور: ۲۶ اردیبهشت ماه

کارگاه هیستروسکوپی: ۲۵ اردیبهشت ماه

کارگاه دست ورزی با تخمک و جنین موش؛ از IVF  / IVM تا انجماد

کارگاه روش تعیین پنجره لانه گزینی: ۲۶ اردیبهشت ماه

کنفرانس علمی دستاوردهای طب ایرانی و مکمل در سلامت باروری: ۲۶ اردیبهشت ماه

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از شرایط شرکت در کنگره وانا و کارگاه‌های تخصصی آن می‌توانند به وب‌سایت معاونت آموزش پژوهشگاه رویان ( https://www.royan-edu.ir )مراجعه کنند.

گفتنی است برای شرکت کنندگان در دوره‌ها و کارگاه‌های علمی جنب کنگره، ثبت نام رایگان کنگره وانا در دستور کار قرار گرفته است.