نمایش نقاشی چهره پدر علم سلول های بنیادی ایران در نمایشگاه سمپاد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۸ کد : ۷۱۰۱۷ پژوهش و فناوری
نقاشی چهره پدر علم سلول‌های بنیادی ایران در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی پرورشی سمپاد که به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران برگزار می‌شود به نمایش گذاشته شد.
نمایش نقاشی چهره پدر علم سلول های بنیادی ایران در نمایشگاه سمپاد

به گزارش پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، در بخشی از این نمایشگاه چهره پروفسور حسین بهاروند، عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و رئیس پژوهشکده سلول‌های بنیادی رویان به عنوان الگوی پژوهشی و دانشمند برجسته توسط یکی از دانش آموزان مدرسه فرزانگان ۴ که از مدارس استان خراسان رضوی است به تصویر کشیده شده است.

یکی از دلایل اهمیت این نمایشگاه، درک بهتر دستاوردهای پژوهشی دانش آموزان است که نگاه و رویکرد نوجوانان و جوانان به مسائل علمی و پرورشی را به نمایش می‌گذارد.

پژوهشگاه رویان یکی از مراکز معتبر و مشهور علمی کشور است که بسیاری از نخبگان حوزه‌های زیست پزشکی کشور در آن فعالیت می‌کنند و یا در آزمایشگاه ها و دانشگاه های معتبر بین المللی پژوهش و تدریس می کنند.