تجمع دانشجویان، دانشگاهیان و مدیران سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در حمایت از مردم مظلوم غزه

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۳ کد : ۷۰۷۷۴ فرهنگی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، امروز ۱۱ اردیبهشت، دانشجویان، دانشگاهیان و مدیران سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در حمایت از مردم مظلوم غزه و همراه با همه دانشجویان و اساتید ایران و جهان در محل موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان تجمع کردند .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، امروز 11 اردیبهشت، دانشجویان، دانشگاهیان و مدیران سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در حمایت از مردم مظلوم غزه و همراه با همه دانشجویان و اساتید ایران و جهان در محل موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان تجمع کردند .

در این تجمع دکتر حسن محمدی مجد ، رئیس سازمان، ضمن اشاره به استانداردهای دوگانه غرب در مواجهه با مساله حقوق بشر و نادیده گرفته شدن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه توسط دولتهای غربی و نیز رژیم های مرتجع عربی گفت : جنایتهای انجام شده توسط رژیم کودک کش صهیونیستی باعث بیدار شدن وجدان های بشری در سرتاسر دنیا و روشن شدن مظلومیت ملت فلسطین شده است . ایشان همچنین به نقش جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در رویارویی با جبهه کفر و نفاق اشاره نمودند.

در پایان حاضرین با قرائت بیانیه ای پایبندی خود را نسبت به آرمان فلسطین ابراز داشتند .