اعلام مجموعه فعالیت‌های مرکز خدمات روانشناسی جهاددانشگاهی الزهرا(س)

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۹ کد : ۷۰۷۴۶ عمومی
مجموعه فعالیت‌های مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره، ازدواج و تحکیم خانواده جهاددانشگاهی الزهرا(س) برای همکاران جهادگر و خانواده‌های‌شان و استفاده عموم اعلام شد.
اعلام مجموعه فعالیت‌های مرکز خدمات روانشناسی جهاددانشگاهی الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، خدمات مشاوره‌ای این مرکز خدمات تخصصی روانشناختی می‌توان به ارائه مشاوره در زمینه مسائل و مشکلات نوجوانی و اختلالات  بزرگسالان، مشاوره پیش از ازدواج  و مسائل زناشویی، ارائه مشاوره در زمینه مسائل خانوادگی، ارائه روانسنجی و ارزیابی‌های مختلف هوش، شخصیت، ارائه مشاوره  در زمینه اختلالات شایع  و پربسامد کودکی و نوجوانی(پرتحرکی و نقص توجه، اختلال سلوک، رفتارهای مقابله ای و....) است.
از دیگر خدمات مشاوره‌ای این مرکز تخصصی ارائه مشاوره  در زمینه مسائل  و مشکلات درسی و تحصیلی، ارائه مشاوره در زمینه اختلالات یادگیری، ارائه مشاوره در زمینه انتخاب رشته و هدایت تحصیلی و شغلی، ارائه مشاوره در زمینه مشاوره درسی و برنامه‌ریزی کنکور و برگزاری کارگاه‌ها، وبینارهای آموزشی تخصصی -عمومی (کوتاه مدت-بلند مدت)اشاره کرد.

پیشنهاد می‌کنیم:
جهت مراجعه و استفاده از خدمات مرکز مشاوره:
1.    کارشناس مشاوره: 66728052-021 - 09010131575
2.     ساعات کاری مرکز: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 18
3.    آدرس سایت:      https://alzahra.acecr.ac.ir/fa/
4.    اینستاگرام: jdalzahra.pcsc@

کلید واژه ها: مرکز مشاوره جهاد الزهرا (س)