در نشست روسای سمپاد و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران مطرح شد؛
ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی در ابتدای این نشست دکتر حسین شاهسوارانی، سرپرست این مرکز با ابراز خرسندی از شکل گیری همکاری های فی مابین، با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویتهای این مرکزمی باشد.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
دکتر الهام یاوری رییس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیروهای انسانی از صرفا شهرهای بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی در ادامه از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره داشت که در این راستا با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلولهای بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران جهت ورود به این عرصه جهت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.
در ادامه این نشست روسای دو مجموعه در خصوص عقد تفاهم نامه ای در زمینه آموزش های تخصصی و پروژه های تحقیقاتی دانش اموزی مساله محور و همکاری در بازآموزی مدرسان سمپاد در مفاهیم نوظهور این علوم توافق کردند .
نظر شما :