از مهرماه؛

مدل بومی توانمندسازی دانشجویان در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه اجرا می‌ شود

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۹ کد : ۷۰۴ آموزش و کارآفرینی
قائم مقام موسسه آموزش عالی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه از اجرای مدل بومی توانمندسازی دانشجویان در این موسسه از مهر امسال خبر داد.
مدل بومی توانمندسازی دانشجویان در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه اجرا می‌ شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، مسلم حدیدی 28 خرداددر نشستی خبری، سال 96 را سالی پرکار در حوزه های علمی و اجرایی برای موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه توصیف کرد و افزود: درحالی که اکثر دانشگاه ها بر فعالیت در حوزه آموزش تمرکز دارند، در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی بر تدوین برنامه های خود حول محور اشتغال و تقویت نوآوری میان دانشجویان تاکید داریم.  
وی برگزاری 24 کارگاه از جمله چهار کارگاه بین المللی که به منظور آشنایی دانشجویان با حوزه های علمی و آموزشی دانشگاه های خارجی برگزار شد، برگزاری یک کنفرانس بین المللی، برگزاری هفت رویداد کارآفرینی، برگزاری سخنرانی اساتید نخبه درحوزه کارآفرینی، بازدیدهای علمی و ... را از جمله فعالیت های موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه در سال 96 عنوان کرد.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه همچنین درخصوص برنامه های پیش روی این دانشگاه در سال 97 اظهار کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده امسال برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی و نیز تحصیلات تکمیلی فعالیت هایی را خواهیم داشت.
وی افزود: در حوزه دانشجویان کاردانی وکارشناسی در نظر داریم مدل بومی توانمندسازی دانشجویان که در فضای آموزشی استان مغفول مانده را اجرا کنیم.
حدیدی تاکید کرد: در این برنامه یک مدل توانمندسازی را طراحی کرده ایم که با بررسی 52 مدل از حوزه آموزش عالی دانشگاه های 14 کشور دنیا تدوین شده است.
وی از اجرای این مدل توانمندسازی بومی در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه از مهر امسال خبرداد و گفت: در این مدل تلاش خواهیم کرد تا در کنار حوزه آموزش آکادمیک، مهارت آموزی دانشجویان را نیز تقویت کنیم.
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: هم چنین در مقطع تحصیلات تکمیلی نیز با توجه به تمرکز دانشگاه های مختلف بر فعالیت های روتین و باز شدن باب پایان‌نامه فروشی، دستورالعمل تحصیلات تکمیلی یا شبکه برنامه را برای ساماندهی این موضوع در جهاد دانشگاهی کرمانشاه تدوین کرده ایم تا به جای این که هر دانشجو به سلیقه خود یک پایان نامه بنویسید، این فعالیت ها را در قالب یک زمینه مشخص انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح علاوه بر این که از پایان نامه فروشی جلوگیری خواهیم کرد، می توانیم بررسی مشکلات استان را نیز بومی سازی کنیم.
به گفته این مسوول تاکنون در راستای اجرای شبکه برنامه در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه 9 محصول تولید شده است.
وی همچنین برگزاری رویدادهای کارآفرینی به صورت تعریف شده را دیگر برنامه جهاددانشگاهی کرمانشاه درسال 97 عنوان کرد و گفت: در نظر داریم این رویدادها را با بررسی مشکلات نهادها و سازمان ها برگزار کنیم.
حدیدی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه های مختلف توسط  موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه درحوزه های فرهنگی و ورزشی در سال گذشته اعلام کرد: در بحث آموزشی نیز سال گذشته پنج رشته کارشناسی جدید و دو رشته ارشد را اضافه کردیم و در حال حاضر مجموعا 41 کدرشته از مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد درموسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه داریم.
وی همچنین با بیان این که از دو سال پیش بررسی میزان اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی کرمانشاه را مورد ارزیابی قرار دادیم، گفت: براساس نتایج این بررسی، بصورت میانگین 30 درصد از دانش آموختگان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه حین تحصیل یا پس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار می شوند.


نظر شما :