کتاب «تصمیم گیری رهبران در چرخه حیات سازمانی» منتشر شد

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۸ کد : ۷۰۱۰۲ فرهنگی
کتاب «تصمیم گیری رهبران در چرخه حیات سازمانی» در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید.
کتاب «تصمیم گیری رهبران در چرخه حیات سازمانی» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، کیفیت تصمیم‌گیری رهبران تحول‌گرا و عمل‌گرا در طول حیات سازمان‌ها مورد توجه بزرگان مدیریت بوده است. در این میان رهبران دارای سبک‌های مختلفی هستند و نحوه تصمیم‌گیری هر سبک نیز با سبک دیگر متفاوت است. رهبران سبک تصمیم‌گیری خود را با توجه به عوامل مختلف فردی، سازمانی و محیطی انتخاب می‌کنند. آن‌ها با برنامه‌ریزی‌های صحیح و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع و اقدامات مؤثر و مبتکرانه در وضعیت‌های گوناگون عمل می‌کنند. هر سازمانی درنتیجه تصمیم‌گیری‌های رهبران خود رشد و پیشرفت کرده یا شکست می‌خورد. یکی از نکات مهم که در این کتاب به آن پرداخته شده مبحث رهبری و سبک‌های رهبری، نحوه تعامل با نیروی انسانی در سازمان‌ها یا شرکت‌ها، نحوه ارتباط رهبری و برخورد با زیردستان و نقش کارکنان در فرآیند تصمیم‌گیری است؛ به‌طورکلی سازمان‌های موفق به رهبرانی نیازمندند که با ژرف‌نگری، جهت مناسب و مسیر آینده سازمان را مشخص سازند و انگیزه ایجاد تحول را در کارکنان به وجود آورند.

کتاب « تصمیم گیری رهبران در چرخه حیات سازمانی » در 105  صفحه در قطع رقعی  و با قیمت 120 هزار تومان در اسفند ماه 1402 توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان منتشر شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاددانشگاهی کردستان با شماره تماس 33287517-087 تماس حاصل فرمایند.