با تبدیل حکم سرپرستی؛

رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان منصوب شد

۱۴ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۲ کد : ۶۹۹۰۸ عمومی تاپ خبر
دکتر زاهد شفیعی با تبدیل حکم سرپرستی برای مدت ۲ سال به عنوان رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان منصوب شد.
رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در حکمی، دکتر زاهد شفیعی را برای مدت دو سال به عنوان رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان منصوب کرد.
در حکم آمده است: انتظار می رود نسبت به استفاده از کلیه ظرفیت های، معنوی مادی و سرمایه های انسانی جهاددانشگاهی به ویژه تقویت نقش آفرینی اعضای آن واحد در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای گسترش فرهنگ جهادی و ارتقاء علمی و عملی جهاددانشگاهی اهتمام ورزید.
گفتنی است، وی پیش از این به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی واحد اصفهان فعالیت داشته است. همچنین وی با مدرک مدیریت شهری، گرایش حکمروایی و سیاست‌گذاری شهری از دانشگاه نیوکاسل انگلستان به‌عنوان دانشیار و عضو هیات‌علمی دانشگاه هنر اصفهان انتشار هفت کتاب و بالغ‌بر 90 مقاله علمی را در کارنامه خود دارد.