«سکونتگاه‌های غیررسمی همساز با اقلیم» در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰ کد : ۶۹۶۹۷ فرهنگی
کتاب «سکونتگاه‌های غیررسمی همساز با اقلیم» تالیف آقای یعقوب پیوسته‌گر و علی شمس‌الدینی در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، در بخشی از این کتاب آمده است تغییرات اقلیمی می­‌تواند ساکنان سکونت­گاه­‌های غیر رسمی را در چرخ‌ه­ایی از فقر و آسیب پذیری گرفتار کند. در این میان ساکنان کم‌درآمد در شهرها معمولا شدید­ترین اثرات را تجربه می­‌کنند. اقدامات اقلیمی در سکونتگاه‌های غیر رسمی باید با درک دقیق و عمیق از شرایط فیزیکی، جمعیت شناسی و آسیب پذیری­‌های متمایز آغاز شود. با توجه به عدم قطعیت در پیش­‌بینی­‌های اقلیمی کوچک، باید استراتژی­‌هایی اعمال شود که بتوانند مزایای اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی را در ارتباط با انواع سناریوهای اقلیمی فراهم کنند.

کتاب «سکونت‌گاه‌های غیررسمی همساز با اقلیم» در 128 صفحه در قطع رقعی و با قیمت 160.000 هزار تومان در اسفندماه 1402 توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان کردستان منتشر شده است.

علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان کردستان به شماره 33287517-087 تماس حاصل فرمایند.