برگزاری آیین غرس نهال سازمان جهاددانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران با گرامیداشت اساتید بیمارستان شریعتی

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۰ کد : ۶۹۴۲۴ فرهنگی
سومین آیین درختکاری سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران با شعار «در یادمان ریشه کرده‌اید» به منظور گرامیداشت اساتید پیشکشوت بیمارستان شریعتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران، معاونت فرهنگی این سازمان با همکاری معاونت‌های امور دانشگاهی و پشتیبانی بیمارستان شریعتی، سومین آیین درختکاری سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران را در روز سه‌شنبه، ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۲ همزمان با روز درختکاری برگزار کرد.

دکتر حسن یاری، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران در این مراسم غرص درختان به منظور گرامیداشت اساتید بیمارستان شریعتی اظهار کرد: اساتید مانند درختان تنومند هستند و سبب رویش دانشجویان این مرز و بوم می‌شوند.

وی درباره برنامه درختکاری سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: ۱۱۰ اصله نهال با هدف پاسداشت مواریث طبیعی و علمی دانشگاهی کشور، غرص شد. ۱۵ نهال با نام اساتید پیشکسوت بیمارستان دکتر شریعتی که عمر گرانمایه خود را در راه خدمت به بیماران و آموزش دانشجویان صرف کرده اند پلاک زده شد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران ادامه داد: پلاک‌ها به نام مرحوم استاد غلامحسین نادری، جراح و متخصص پیوند کلیه و شهید مدافع سلامت؛ مرحوم استاد پرفسور نصرت الله عاملی؛ متخصص جراحی اعصاب و اولین رئیس بیمارستان شریعتی؛ استاد پرفسور فریدون دواچی،فوق‌تخصص روماتولوژی؛ استاد ناصر کمالیان، متخصص پاتولوژی و بنیانگذار نوروپاتولوژی؛ استاد بهادر اعلمی هرندی، جراح و متخصص ارتوپدی؛ پرفسور جمشید لطفی، فوق تخصص داخلی اعصاب؛ پرفسور اردشیر قوام‌زاده، فوق‌تخصص خون و انکولوژی؛ مرحوم استاد محمدحسین باستان حق، فوق تخصص غدد؛ پرفسور حمید رحمت، متخصص جراحی اعصاب؛ مرحوم استاد انوشیروان هدایت، فوق‌تخصص جراحی تیروئید؛ استاد محسن ساغری، فوق‌تخصص پزشکی هسه‌ای؛ استاد مرحوم علی حدیدیمتخصص رادیولوژی؛ استاد سیدحسین میرمجلسی، فوق‌تخصص گوارش و کبد و مرحوم خانم فرحناز حسنی اذر، پرستار شهید مدافع سلامت زده شد.