بازدید مدیران شرکت ملی حفاری ایران از توانمندیهای صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۶۹۱۵۵ پژوهش و فناوری
مدیران بخشهای مختلف شرکت ملی حفاری ایران از توانمندیهای صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، در راستای عملیاتی شدن تفاهم نامه های فی مابین سازمان جهاددانشگاهی خوزستان  و شرکت ملی حفاری ایران ‏، هیاتی از مدیران ارشد شرکت ملی حفاری ایران از توانمندیهای صنعتی و فنی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان بازدید کردند.

طی این بازدید و نشست تخصصی صورت گرفته ، بخشی از توانمندیهای صنعتی و فنی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و زمینه های مستعد همکاری و شیوه های عملیاتی شدن همکاری ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید پیگیریها جهت انعقاد قراردادهای عملیاتی در حوزه ساخت تجهیزات پیشرفته ادامه یابد .