معرفی پربازدیدترین و جدیدترین مقالات علمی نمایه شده با موضوع انتخابات در SID
به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی SID، ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می شود، بههمین مناسبت در این گزارش به بررسی مقالات فارسی با موضوع انتخابات در حوزههای موضوعی مختلف خواهیم پرداخت.
بررسی مقالات پربازدید علمی فارسی با موضوع انتخابات
جدول 1، مقالات فارسی با موضوع انتخابات که بیشترین بازدید را داشتهاند، نشان میدهد. براین اساس 4 مقالهی عنوان شده در جدول 1 بهترتیب پربازدیدترین مقالات فارسی مرتبط با انتخابات هستند.
مقالهی «عوامل موثر بر مشارکت شهروندان در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس؛ مطالعه موردی شهر تهران» با بیش از ده هزار بازدید، پربازدیدترین مقاله فارسی با موضوع انتخابات است. در این مقاله چنین نقل شده که مشارکت در انتخابات و رأی دادن از شاخصهای اصلی رفتار سیاسی شهروندان است. این سؤال که علل و انگیزههای شهروندان برای مشارکت در انتخابات کداماند، از مهمترین موضوعات مورد مطالعه در جامعهشناسی سیاسی است. مقاله حاضر براساس پیمایشی در شهر تهران انجام شده است. نتایج مقاله نشان میدهد که در جمعیت تهران، انگیزههایی مثل تقویت انسجام ملی، پیروی از رهبری، حمایت از نظام جمهوری اسلامی ایران و احساس تکلیف شرعی,، رابطه معناداری با مشارکت انتخاباتی دارند.
تجزیه و تحلیل مقالات جدید علمی فارسی با موضوع انتخابات
جدول 2، جدیدترین مقالات فارسی با موضوع انتخابات را نشان میدهد. براین اساس 6 مقالهی عنوان شده در جدول 2 بهترتیب جدیدترین مقالات فارسی مرتبط با انتخابات هستند.
جهت دسترسی به لینک مقالات جدید با موضوع انتخابات به پیوست 1 در انتهای گزارش مراجعه شود.
کلمات کلیدی مقالات فارسی با موضوع انتخابات
کلمات کلیدی عصاره هر مقاله است و نویسنده موضوعات مقاله خود را در کلمات کلیدی نشان میدهد.
شکل 1، پرتکرارترین کلمات کلیدی بهکار رفته در مقالات فارسی با موضوع انتخابات را نشان میدهد.
براین اساس «جغرافیای انتخابات»، «مشارکت سیاسی» و «رفتار انتخاباتی» پرتکرارترین کلمات کلیدی بهکار رفته در مقالات فارسی با موضوع انتخابات هستند.
*************************
پیوست 1. جهت ورود به صفحه مقالات جدید با موضوع انتخابات روی عنوان مقاله کلیک کنید.
* تحلیل الگوی فضایی عوامل مؤثر بر مشارکت سیاسی انتخابات در ایران
* تاثیر چرخه های انتخاباتی بر فساد در کشورهای منتخب
نظر شما :