حضور سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در اولین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های تجدید پذیر

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۷ کد : ۶۹۰۰۹ پژوهش و فناوری
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی گفت: اولین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های نو و تجدید پذیر به میزبانی استان فارس از ۲ الی ۵ اسفندماه سالجاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، توحید لطفی افزود:اولین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های نو و تجدید پذیر به میزبانی استان فارس از ۲ الی ۵ اسفندماه سالجاری برگزار شد.

در این نمایشگاه تخصصی چهار روزه که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی شیراز برگزار شد مرکز انرژی‌های تجدید پذیر سازمان حضور فعالی داشت.

لطفی اظهار کرد: در این نمایشگاه توانمدی‌ها و ظرفیت های مرکز انرژی های تجدید پذیر سازمان جهاددانشگاهی به نمایش گذاشته شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی