رونمایی از کتاب «فهم زمانه»توسط دکتر جلیلی در تالار فردوسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۶۸۹۳۵ فرهنگی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی از کتاب «فهم زمانه: زندگی و روزگار شهید دکتر عبدالحمید دیالمه» رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سعید جلیلی در حاشیه همایش "امتداد انتخابات" که در محل تالار فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، از این کتاب رونمایی کرد.

کتاب فهم زمانه به قلم یعقوب توکلی است که به زندگی شهید دکتر حمید دیالمه پرداخته و برای اولین بار در سال 1402 توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل به چاپ رسید. این کتاب درباره زندگی و ایستادگی شهید دیالمه در برابر اندیشه‌های لیبرالی است. نویسنده کتاب فهم زمانه سعی کرده تا یک جوان دانشگاهی از عمق جریان حق و باطل و شوق بی‌بدیل او برای احیای اندیشه های شیعی را به خواننده معرفی کند.

در بخش دیگری از این مراسم دکتر جلیلی به تشریح الزامات حضور در انتخابات مجلس پرداخت.