خبرگزاری ایسنا غرفه برتر نمایشگاه رسانه‌های ایران شد

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۷ کد : ۶۸۸۹۹ فرهنگی
خبرگزاری دانشجویان ایران به عنوان یکی از غرفه‌های برتر در مراسم اختتامیه نمایشگاه رسانه‌های ایران معرفی شد.
خبرگزاری ایسنا غرفه برتر نمایشگاه رسانه‌های ایران شد

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی مراسم اختتامیه نمایشگاه رسانه‌های ایران، شامگاه چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدی‌پور معاون امور رسانه‌ ای و تبلیغات، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی و جمعی از مسؤولان فرهنگی در مصلای تهران برگزار شد و از سه غرفه برتر ایسنا، مهر و پایگاه خبرفوری تقدیر به عمل آمد.

در این راستا تندیس و لوح تقدیر بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مهدی خیرجو ـ مدیرعامل ایسنا ـ اهدا شد.

نمایشگاه رسانه‌های ایران که از یکشنبه (۲۹ بهمن ماه) کار خود را آغاز کرده بود، امروز چهارشنبه پس از برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.