توسط مرکز آزمون جهادادنشگاهی برگزار می شود؛

آغاز ثبت‌نام اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۶۸۷۷۵ آموزش و کارآفرینی
ثبت نام اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی آغاز شده و تا ۹ اسفندماه ادامه دارد.
آغاز ثبت‌نام اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با توجه به مجوزهای صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای اجرای تبصره مواد 11 و 15 قانون حمایت از حقوق معلولان و مفاد دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه های اجرایی منضم به بخشنامه سازمان به شماره ۱۰۱۲۴۳ مورخ 09/12/1401 و اصلاحیه‌های پس از آن به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاه‌های اجرایی کشور، شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی به ‌منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دستگا‌ه‌های اجرایی کشور، اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان با ضوابط و شرایط دفترچه راهنمای آن اعلام می‌گردد.

شایان ذکر است، ثبت‌نام این آزمون تا روز چهارشنبه 9 اسفندماه 1402 ادامه خواهد داشت و به داوطلبان تاکید می‌شود دفترچه راهنمای آزمون را بادقت مطالعه نمایند.

همچنین علاقه مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس https://hrtc.ir مراجعه کنند.