کتاب فرمولاسیون مواد غذایی(اجزاء جدید و روش های فرآوری) به چاپ رسید
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب فرمولاسیون مواد غذایی(اجزاء جدید و روش های فرآوری) نوشته شیوانی پاتانیا و بریجس کی تیواری توسط دکتر حامد صابریان عضو هیأت علمی گروه فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و دکتر محمد نجاتیان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه بقیه الله به چاپ رسید.
این کتاب در 14 فصل تهیه شده است و به سه حوزه اصلی مرتبط با راه کارهای فرمولاسیون مواد غذایی شامل اجزاء تشکیل دهنده، روش های فرآوری و روندهای جدید در فرمولاسیون می پردازد.
متن کتاب ابتدا اساس یک فرمول غذایی شامل پروتئین ها و مواد نشاسته ای هوشمند، مواد سلامت بخش مانند جایگزین های نمک و شکر و برهم کنش های درون اجزای غذا را شرح می دهد.
این کتاب با تأکید بر اصول عملیاتی، به بررسی پیشرفتهترین فناوری درون پوشانی و طیف وسیعی از فناوریهای نوظهور از جمله فشار بالا، میدان الکتریکی پالسی، فراصوت و استخراج سیال فوق بحرانی میپردازد.
فصلهای پایانی، پیشرفتها و روندهای اخیر در فرمولاسیون غذا را از غذاهایی که آلرژی و عدم تحمل را هدف قرار میدهند، تا فرمولهای غذایی پری بیوتیک و پرو بیوتیک که برای بهبود سلامت روده طراحی شدهاند، مورد بحث قرار میدهند.
به طور کلی، این کتاب منبع ارزشمندی برای دانشجویان، اساتید، محققان، فناوران مواد غذایی، متخصصان، مهندسان و دانشمندان در سراسر رشته های علوم غذایی است.
نظر شما :