بازدید شهردار کرج از پارک علم و فناوری البرز

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۷ کد : ۶۸۵۷ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
شهردار و رئیس شورای اسلامی کرج به همراه اعضای شورای شهر کرج و معاونان و مدیران شهرداری کرج، ۱۵ اردیبهشت از پارک علم و فناوری البرز بازدید کرد.
بازدید شهردار کرج از پارک علم و فناوری البرز

 

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، علی اصغرکمالی‌زاده و عباس زارع به همراه اعضای شورای شهر کرج و معاونان و مدیران شهرداری کرج با هدف آشنایی با ماهیت، اهداف و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، از پارک علم و فناوری البرز بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور عطاالله ربانی،رئیس پارک علم و فناوری البرز صورت گرفت، شهردار کرج و رئیس شورای اسلامی شهر کرج ضمن بازدید از توانمندیهای واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان از نمایشگاه دائمی پارک و واحدهای فناور تخصصی فعال در حوزه مدیریت شهری آشنا شدند.                                                     

 در جریان این دیدار، نشستی مشترک با محوریت توسعه همکاری‌های مدیریت شهری و پارک علم و فناوری برگزار شد  و فرصت‌های پیش رو توسط اعضای حاضر مورد بررسی قرار گرفت.

در این برنامه که با هدف آشنایی بیشتر مدیریت شهری کرج با طرحهای فناورانه و دانش بنیان در زمینه مدیریت شهری صورت گرفته بود طرحهایی در زمینه دوچرخه و خودرو برقی، کودهای زیستی، پسماند، گیاهان دارویی و ... ارائه که مورد توجه مدیریت شهری کرج قرار گرفت.

رئیس پارک علم و فناوری البرز در حاشیه این بازدید اظهارکرد: پارک علم و فناوری البرز با گسترش تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی مختلف استان و بخش خصوصی در جهت تحقق اهداف فناورانه گام برمی‌دارد که راه‌اندازی مراکز رشد همکار و مشترک، برگزاری رویدادهای کارآفرینی و سایر موضوعات مشترک از جمله این اقدامات است.

عطاالله ربانی با تاکید براینکه رمز موفقیت توسعه فعالیت‌های اقتصادی و رونق تولید باید فعالیتهای فناورانه و دانش بنیان باشد، افزود: اگر فعالیت‌ها دانش‌بنیان و پژوهش‌محور باشند ضمن حفظ کسب و کارهای موجود، فعالیتهای تعطیل شده در سطح شهر، استان و کشور نیز احیا می شود.

 وی  فعالیتهای فناورانه و دانش بنیان را رکن مهم اقتصاد و اشتغال دانست و گفت: توسعه بدون توجه به اقتصاد دانش محور پایدار نبوده و شرکت‌های دانش‌بنیان که بر پایه پژوهش و دانش شکل گرفته‌اند، زیربنای توسعه اشتغال و اقتصاد هستند و ارتباط تنگاتنگ آن‌ها با بخش‌های مختلف از جمله مدیریت شهری می‌تواند راهگشای حل بسیاری از معضلات شهری باشد.                                                                                                                                                                      در ادامه علی اصغر کمالی زاده شهردار کرج گفت: استفاده از پتانسیل واحدهای فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز می‌تواند راهگشای حل بسیاری از معضلات شهری باشد.

 کمالی‌زاده اظهارکرد: در تعریف بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری به عنوان پل ارتباطی و رابط بین مراکز علمی، پژوهشی و فناوری و مراکز تولیدی و اجرایی هستند.

وی تشویق پژوهش با هدف توسعه محصولات و فرآیندها با هدف دستیابی به فناوری و کمک به ایجاد شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی جدید از طریق مراکز رشد واحدهای فناوری را از مهم‌ترین وظایف پارک‌های علم و فناوری دانست و گفت: خوشبختانه پارک علم و فناوری البرز تاکنون توانسته در این حوزه موفق عمل کند.

این مسئول در ادامه به همکاری مدیریت شهری کرج با پارک علم و فناوری البرز اشاره کرد و افزود: بهره‌مندی از پتانسیل شرکت‌های دانش‌بنیان این پارک در حوزه‌های پسماند، آی تی، فضای سبز و ترافیک می‌تواند راهگشای حل بسیاری از معضلات باشد.

شهردار کرج تصریح کرد: شورای شهر و مدیریت شهری کرج برای تحقق اهداف مشترک قطعا از پتانسیل شرکت‌های پژوهش‌محور و دانش‌بنیان مستقر در پارک استفاده خواهد کرد و این بازدید و آشنایی با ظرفیت‌های این مجموعه گامی به سوی افزایش همکاری‌های مشترک است.                                                           

سبط الشیخ انصاری، معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز، پیشرفت کشور را در گرو توسعه علم و فناوری و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: اگر می‌خواهیم اقتصادی پویا و فعال داشته باشیم باید تولید ثروت از دانش را در جامعه نهادینه کنیم.

وی ضمن گزارش فعالیتهای پارک، با اشاره به اینکه اکنون 20 درصد شرکت‌های دانش بنیان استان در این مجموعه مستقر هستند، گفت: استقرار واحدهای فناور در حوزه های مختلف باعث شده که این پارک در زمینه های گوناگون علم و فناوری مورد اقبال مدیران اجرایی، سرمایه¬گذاران و سایر متقاضیان باشد.

معاون فناوری پارک علم و فناوری در ادامه با تاکید براینکه برای توسعه فعالیت‌های مجموعه به مساعدت و حمایت مدیریت شهری نیازمندیم، افزود: تخصیص درصدی از بودجه سالانه شهرداری کرج به خرید محصولات شرکت‌های دانش بنیان، ایجاد امکان تغییر کاربری فضای جنب مراکز علمی، تحقیقاتی و فناوری، ارائه فضای کاری در شهر کرج جهت استقرار فناوران، ایجاد شرایط برای تبدیل یا تغییر وضعیت برخی فرهنگسراها به فناورسرا، تداوم حمایت از برگزاری رویدادهای کارآفرینی مشترک و توسعه فعالیتهای آموزشی مشترک از جمله کارهایی است که مدیریت شهری کرج می‌تواند انجام دهد تا اکوسیستم کارآفرینی و استارتاپی شهر کرجرونق بیشتری پیدا کند.

مسعود سعیدی مدیر فنی و تخصصی پارک علم و فناوری البرز در این نشست اظهارکرد: این مجموعه یکی از پتانسیل‌های ویژه استان است و با توجه به امکاناتی که دارد می تواند در حوزه‌های مختلف با مجموعه مدیریت شهری همکاری کند.

وی افزود: فعالیت در حوزه‌های فناوری زیست محیطی، مدیریت پسماند، حمل و نقل شهری، مالی و اداری، فناوری‌های آموزشی و تفریحی، تکنولوژی، نانوتکنولوژی و انرژی‌های تجدیدپذیر این امکان را به مجموعه می‌دهد تا در بخش‌های مختلف بتواند خدمت‌رسانی کند


نظر شما :