راهیابی تیم های «آراکین» و«شمس تبریزی» به مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویی در اردبیل

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۲ کد : ۶۸۵۶ فرهنگی
با معرفی تیم‌های برتر، مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران "نشان خواجه نصیرالدین طوسی" در استان اردبیل به پایان رسید.
راهیابی تیم های «آراکین» و«شمس تبریزی» به مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویی در اردبیل



به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، دبیر اجرایی مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در اردبیل با اعلام این خبر افزود:‌ در مرحله نهایی این دوره با نظر هیئت داوران گروه‌های «آراکین» از دانشگاه محقق اردبیلی و "شمس تبریزی" از دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل با بالاترین امتیاز به ترتیب مقام‌های اول و دوم مرحله استانی را کسب و به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.
ابراهیم عزیزاده با اشاره به این که مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به مدت سه روز در دانشگاه فرهنگیان (علامه طباطبایی) برگزار شد، اظهار کرد: امسال چهارمین سالی است که مرحله استانی این مسابقات به همت جهاددانشگاهی در استان اردبیل برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه مسابقات مناظره دانشجویی به دنبال فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها شکل گرفت، خاطرنشان کرد: در مرحله استانی این دوره از مسابقات در اردبیل چهار تیم از دانشگاه محقق اردبیلی، هفت تیم از دانشگاه فرهنگیان (علامه طباطبایی) و یک گروه از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل به رقابت پرداختند.
دبیر اجرایی مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در اردبیل تصریح کرد: برگزاری مسابقات مناظره در سطح دانشگاه‌ها می‌تواند باب جدیدی در فرهنگ‌سازی گفتگو و جلوگیری از رواج و شکل‌گیری خشونت باز کند.
عزیزاده اضافه‌کرد: مراکز آموزش عالی و مدارس می توانند با اشاعه و تبلیغ برای برگزاری چنین مسابقاتی و استفاده از کارگاه‌های آموزشی متناسب، افراد را با فنون مناظره و فرهنگ گفتمان صحیح به شکل علمی و منطقی آشنا و نقش خود را به خوبی در جامعه ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه مرحله منطقه‌ای و کشوری این دوره از مسابقات پاییز امسال برگزار خواهد شد، افزود: مناظره علاوه بر فرصت یادگیری علمی و آموزشی، فرصت ایجاد گفتگو،  اجتماعی شدن و تمرین تحمل نظر مخالف، توانایی صحبت کردن و تقویت قوای استدلال را نیز در خود دارد.

 


نظر شما :