آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در تهران برگزار شد

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰ کد : ۶۸۲۴۵ آموزش و کارآفرینی
معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی تهران، آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان «تأسیسات لوله‌کشی گاز ساختمان‌ها» را در تهران برگزار کرد.
آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، آزمون الکترونیکی مبحث 17 مقررات ملی ساختمان «تأسیسات لوله‌کشی گاز ساختمان‌ها» با حضور 354 نفر از مهندسان مکانیک عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با رعایت کامل شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

این آزمون در قالب 5 گروه جداگانه در بهمن 1402 در محل مرکز آموزش‌های تخصصی معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی تهران برگزار شد.

در این آزمون نمایندگان اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران به‌عنوان ناظر عالیه و سازمان جهاددانشگاهی تهران به‌عنوان مجری و برگزارکننده حضور داشتند.

نتایج آزمون‌ طی مدت حداکثر دو هفته از تاریخ برگزاری، توسط جهاددانشگاهی برای اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران ارسال خواهد شد و قبول‌شدگان می‌توانند جهت پیگیری و ادامه مراحل مربوطه به سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران مراجعه کنند.