دانشجویان علمی کاربردی مهدیشهر پیروز مسابقات مناظره دانشجویان استان سمنان شدند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۵ کد : ۶۷۷۸ فرهنگی
دبیر اجرایی مسابقات مناظره دانشجویان استان سمنان گفت: در سومین روز از مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان، ۱۲ اردیبهشت مناظره نهایی و فینال این دور از مسابقات برگزار شد.
دانشجویان علمی کاربردی مهدیشهر پیروز مسابقات مناظره دانشجویان استان سمنان شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، سید محمد علی شاهمیری افزود: در مسابقه فینال 2 تیم دانش آوران دانشگاه پیام نور سمنان و امیر سامان مرکز علمی کاربردی غرب استیل مهدیشهر در یک فضای دوستانه و علمی بایکدیگر به مناظره پرداختند که در نهایت دانشجویان مرکز علمی کاربردی غرب استیل مهدیشهر با رأی داوران پیروز مناظره اعلام شدند.

وی اضافه کرد: در مرحله نهایی و فینال مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان تیم امیرسامان مرکز علمی کاربردی غرب استیل مهدیشهر به عنوان تیم موافق و تیم دانش آوران دانشگاه پیام نور سمنان به عنوان تیم مخالف در موضوع "اشتغال زنان، موجب محرومیت مردان از کار می شود" با یکدیگر به مناظره پرداختند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان اظهار داشت: در نهایت با رأی هیئت داوران تیم امیرسامان مرکز علمی کاربردی غرب استیل مهدیشهر با 92 امتیاز به عنوان پیروز مناظره و تیم دانش آوران دانشگاه پیام نور سمنان به عنوان مغلوب مناظره معرفی شدند.

شاهمیری اضافه کرد: اعضای تیم مناظره کننده امیرسامان مرکز علمی کاربردی غرب استیل مهدیشهر، فاطمه کسائیان، محمد رضا کسائیان، راضیه جوادی و رضا نورمحمدیار بودند و در مقابل اعضای تیم مناظره کننده دانش آوران دانشگاه پیام نور سمنان نیز دنیا باهو، ساجده رستمی، سعید حسن آبادی و مرجان همتیان بودند.

وی افزود: در این دور از مسابقات 8 تیم از دانشگاه سمنان، دانشگاه آزاد شاهرود، دانشگاه پیام نور سمنان، جهاددانشگاهی سمنان و مرکز علمی کاربردی غرب استیل مهدیشهر، دانشکده فنی پسران سمنان و دانشکده فنی دختران سمنان حضور داشتند که تیم برتر به مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که در مهرماه سالجاری برگزار می شود راه پیدا می کند.