در نشست «خبرگی» سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی مطرح شد:
پشتکار، توجه به کار تیمی و درک تغییرات، لازمه موفقیت در حوزه کارآفرینی است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ابراهیم جمیلی در چهل و دومین برنامه نشست «خبرگی» سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی که با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: اهمیت بروزشدن با دنیا در کنار حفظ ارزشهای فرهنگی ملی و حفظ نیروهای متخصص و غیرمتخصص، راهکار حل بحران تولید از لوازم موفقیت است. تغییرات در دنیا مثل قرون گذشته نیست و با شتاب و سرعت باور نکردنی در حال تغییر است، از این رو پشتکار، توجه به کار تیمی و درک تغییرات، لازمه موفقیت در حوزه کارآفرینی است.
کارآفرین گروه صنعتی زرین با اشاره به تجربیات خود در زمینه اشتغال و کارآفرینی به لزوم بروزرسانی علمی همگام با دنیا و همچنین راهکارهای داشتن یک کسب و کار موفق اشاره می کند.
جمیلی با اشاره به تغییرات مشاغل در دنیا طی سالها و دهههای گذشته اظهار کرد: در جامعه امروز باید اطلاعات ما بر اساس نیازهای خود به روز شود. در جهان امروز بیشتر مشاغل قدیمی جایگاه خود را از دست داده اند. چند سال پیش در حوزه فناوری یکی از مهمترین مشاغل و مهارتها کدنویسی بود؛ در حالی که هم اکنون با ظهور پدیدهای مانند هوش مصنوعی دیگر این وضعیت وجود ندارد.
این کارآفرین ادامه داد: گروه صنعتی و معدنی زرین نیز با تمرکز روی همین موضوعات کار خود را آغاز کرد. این در حالی است که من در کنار این مسائل هنوز برای بسیاری از ارزشهای فرهنگی کشور خود اهمیت قائل هستم. برای مثال رضایت پدر و مادر برای من اصل بسیار مهمی است.
وی ادامه داد: همچنین من با جوانان ارتباط خوبی داشته و دارم. همچنین جرئت و اعتماد به نفس تصمیم گیری بسیار مهم است که من تلاش می کنم این را به نیروهای خود تزریق کنم و آن را در خودم نیز تقویت کنم و داشته باشم. من فرد ریسک پذیری هستم و چند بار در معرض ورشکستگی قرار گرفتم و چند بار نیز سودهای عظیمی کسب کردم.
وی با اشاره به شرایط سخت تولید در سالهای گذشته گفت: ما در ۲۱ سال گذشته بدترین شرایط تولید را در همه نقاط دنیا داریم. با این حال من همواره روی حفظ نیروی انسانی متخصص و غیرمتخصص تاکید میکنم تا بتوانیم این بحران را مدیریت و از آن گذر کنیم. همچنین من معتقدم اگر قرار است بحران حل شود باید تیم بدون توجه به جایگاه فردی خود با هم همکاری کنند. دنیا به سرعت در حال تغییر است و تشخیص این سرعت اهمیت زیادی دارد.
جمیلی افزود: راهکار من برای نسل جوان و کسب و کارهایی که کار خود را تازه شروع کردهاند این است که این تغییرات را در نظر بگیرند و به طور خاص برای زندگی دیجیتال برنامه داشته باشند. همه حوزه ها در حال حرکت به سمت دیجیتال و هوشمند شدن هستند. حتی در حوزه معدن که حوزه فعالیت ماست نیز در آینده رباتها فعالیت خواهند کرد.
وی با اشاره به لزوم ارتقاء و به روز رسانی اطلاعات و دانش در جهان امروز گفت: ما پژوهشکده و گروههای مطالعاتی فعالی نیز داریم که در این زمینه فعالیت میکنند و تغییرات و پیشرفتهای دنیا را بررسی می کنند. ما نیز متوجه شدیم که باید همگام با این تغییرات جهانی پیش برویم. البته یکی از نکاتی که لازم است به جوانان گوشزد کنم این است که مطلقا فقط به کار فکر نکنند و تمام زندگی خود را وقف آن نکنند. باید بخشی از زمان فرد نیز باید به زندگی کردن واقعی اختصاص داده شود. اینکه همواره در تکاپو و جنب و جوش برای کار بیشتر باشیم نیز درست نیست.
نظر شما :