نشست بررسی آیین نامه ارزیابی عملکرد پژوهشی جهاددانشگاهی برگزار شد

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۲ کد : ۶۷۶۷۰ پژوهش و فناوری
نشست بررسی آیین نامه ارزیابی عملکرد پژوهشی و پرداخت حق التحقیق اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی توسط معاونت پژوهش و فناوری این نهاد برگزار شد.
نشست بررسی آیین نامه ارزیابی عملکرد پژوهشی جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در راستای بررسی و آشنایی با اهداف، ابعاد و جزئیات آیین نامه ارزیابی عملکرد پژوهشی و پرداخت حق التحقیق اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی و همچنین با هدف پاسخگویی به ابهامات و پرسش های موجود در خصوص آیین نامه، سه شنبه 26 دی ماه در محل ساختمان سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور نشستی توسط معاونت پژوهش و فناوری این نهاد برگزار شد.
این نشست با حضور مدیران کل دفاتر تخصصی معاونت پژوهش و فناوری و روسا و معاونان پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی مستقر در تهران و استان البرز آغاز شد و در ابتدای جلسه دکتر ایرج فیضی سرپرست اداره کل راهبری پژوهش و فناوری با ارایه توضیحاتی در خصوص ضرورت تهیه آیین نامه پرداخت حق التحقیق و جبران خدمات غیر موظفی اعضای هیات علمی گفت: پیش از این واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی با مدل های مختلفی به جبران خدمت اقدام می کردند که باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای شده بود؛ بنابراین به منظور شفاف سازی و هدفمند کردن فعالیت اعضای هیأت علمی و ایجاد امکان ارزیابی عملکرد، ارتقای سطح فعالیت ها و افزایش انگیزه محققان و فناوران این نهاد آیین نامه حق التحقیق تهیه و به تایید هیات امنای جهاددانشگاهی رسید.
وی در ادامه اظهار کرد: معاونت پژوهش و فناوری قصد دارد با برگزاری نشست‌های مختلف به برطرف کردن ابهامات و نواقص آیین نامه و کارآمدتر کردن آن اقدام کند.
در ادامه دکتر صالحی مرند مدیر کل سابق اداره کل راهبری پژوهش و فناوری معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با تشریح بندهای مختلف آیین نامه اظهار کرد: با مشارکت معاونت های مختلف و کارشناسان صاحب نظر آیین نامه اولیه تهیه شد و پس از تایید در شورای علمی در دستور کار هیات امنای جهاددانشگاهی قرار گرفت.
گفتنی است، در پایان جلسه حاضران سوالات، ابهامات و مشکلات موجود در واحدها را برای اجرای آیین نامه بیان کردند.