انتشار شصت و هفتمین فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۵ کد : ۶۷۵۲۴ پژوهش و فناوری
توسط پژوهشکده علوم پایه کاربردی سازمان جهاددانشگاهی شهید بهشتی شماره ۶۷ فصلنامه تخصصی «زمین شناسی ایران»با ۶ عنوان مقاله علمی-پژوهشی در زمینه علوم زمین شناسی منتشر شد.
انتشار شصت و هفتمین فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی شهید بهشتی، فصلنامه تخصصی و علمی پژوهشی "زمین شناسی ایران" به شماره 67 رسید. این فصلنامه دارای رتبه علمی _ پژوهشی و ضریب تاثیر در زمینه علوم پایه می باشدکه هر سه ماه یک بار به صاحب امتیازی پژوهشکده علوم پایه کاربردی سازمان جهاد دانشگاهی شهید بهشتی، مقالات با گرایش‌های مختلف زمین شناسی را پس از داوری در نوبت چاپ قرار می‌دهد. علاقه مندان و پژوهشگران حوزه زمین شناسی می توانندبرای مطالعه این شماره و شماره های پیشین این فصلنامه و همچنین ارسال مقالات خود به فصلنامه زمین شناسی ایران از طریق سایت geology.saminatech.ir  اقدام کنند.

گفتنی است شماره 67 این فصل‌نامه با ارائه 6 مقاله علمی-پژوهشی تحت عناوین ذیل در پائیز 1402 انتشار یافته است:

1-    ژئوشیمی عناصر نادر خاکی و پرتوزا در فسفریت¬های معدن جیرود، البرز مرکزی، شمال ایران
2-    بازسازی محیط رسوبی سازند جیرود در برش آرو (البرز مرکزی)
3-    بررسی هندسه و سازوکار چین¬خوردگی در تاقدیس سولابدر (جنوب غرب ایران)
4-    بررسی کیفیت مخزنی سازند آسماری در چارچوب چینه¬نگاری سکانسی در یکی از میادین جنوب غرب ایران
5-    تعیین منشاء و ارزیابی ریسک سلامت آرسنیک در منابع آب گستره معدنی تکاب
6-    بررسی ارتباط شاخص‌های ریخت زمین ساختی با شتاب زمین‌لرزه در پهنه‌های گسلی ایندس،ایپک، آوج و کوشک نصرت(شمال باختر ساوه)