امضای تفاهم نامه همکاری بین شرکت ذوب آهن اصفهان و جهاددانشگاهی علم و صنعت

۲۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۹ کد : ۶۷۵۰۴ پژوهش و فناوری
در پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ، تفاهم نامه ای بین شرکت ذوب آهن اصفهان و جهاددانشگاهی علم و صنعت جهت کاهش غبار حاصل از کوره کنورتور فولاد سازی به امضا رسید .
امضای تفاهم نامه همکاری بین شرکت ذوب آهن اصفهان و جهاددانشگاهی علم و صنعت

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی، درحاشیه نمایشگاه فولاد، تفاهم‌نامه همکاری درخصوص سیستم تصفیه غبارهای کوره‌های کنورتور کارخانه ذوب آهن بین شرکت سهامی ذوب آهن با سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت به امضای مدیر عامل شرکت فوق مهندس مهدی کوهی و ریاست سازمان دکتر ولی الله روشن رسید.

در این تفاهم نامه شرکت ذوب آهن اصفهان بعنوان اولین و بزرگترین تولید کننده مقاطع فولادی و سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت بعنوان تامیین کننده فناوری مربوطه توافق داشتند در جهت حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار صنعت فولاد کشور با اجرای پروژه کاهش غبارهای حاصل از کوره های کنورتور واحد فولاد سازی کارخانه ذوب آهن اصفهان اقدام کنند.

«پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران» طی سه روز از ۱۹ تا ۲۱ دی ماه در برج میلاد در حال برگزاری است.