برگزاری نشست بررسی زمینه‌های ارتقای فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۸:۲۱ کد : ۶۷۵۰۱ پژوهش و فناوری
نشست بررسی زمینه‌های ارتقای فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان با حضور دکتر لیلا فرهمند؛ مسئول دفتر تخصصی علوم پزشکی معاونت پژوهش جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان؛ نشست بررسی زمینه‌های ارتقای فعالیت‌های مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان؛ با حضور دکتر فرهاد فرامرزیان، رئیس این واحد، دکتر لیلا فرهمند مسئول دفتر تخصصی علوم پزشکی معاونت پژوهش جهاددانشگاهی، دکتر رازانی، مدیرکل امور استان‌های جهاددانشگاهی، دکتر صالحی‌نژاد، مدیرکل دفتر امور مجلس جهاددانشگاهی و نظری، مدیر گروه ارزیابی و نظارت جهاددانشگاهی، در دفتر مدیرکل امور استان‌های جهاددانشگاهی کشور برگزار شد.

دکتر فرامرزیان در این دیدار با اشاره به ظرفیت مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان گفت: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب پیرامون جوانی جمعیت، طرح توسعه مرکز درمان ناباروری در دستور کار این واحد قرار دارد.

وی بر لزوم ارتقای سطح دانش تخصصی پرسنل مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان تأکید کرد و گفت: در این راستا پیشنهاد می‌شود بازدید مسئولان حوزه پزشکی دفتر مرکزی از توانمندی های مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان صورت گیرد.

فرامرزیان با یادآوری اینکه پیگیری‌هایی برای اخذ مجوز راه‌اندازی داروخانه و نیز ایجاد مرکز جراحی محدود در جهاددانشگاهی لرستان صورت گرفته است، تأکید کرد: نیازمند پیگیری‌های دفتر مرکزی برای تسهیل این امر هستیم.

دکتر لیلا فرهمند، مسئول دفتر تخصصی علوم پزشکی معاونت پژوهش جهاددانشگاهی نیز در این دیدار در خصوص توانمندسازی، میزان سوددهی و چگونگی اخذ مجوزات داروخانه مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، راهکارهایی ارائه کرد.