رونمایی از یادمان زنده یاد « دکتر سعید کاظمی آشتیانی»

۱۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۶۷۲۲۶ عمومی تاپ خبر
همزمان با هجدهمین سالگرد درگذشت زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی از یادمان این جهادگر فقید در بهشت زهرا(س) رونمایی شد.
رونمایی از یادمان زنده یاد « دکتر سعید کاظمی آشتیانی»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، صبح امروز 14 دی ماه، هم‌زمان با برگزاری مراسم بزرگداشت هجدهمین سالگرد درگذشت زنده‌یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و سلول‌های بنیادی در ایران، با حضور مسئولان کشوری و لشکری به همت جهاددانشگاهی از یادمان این جهادگر فقید در قطعه 16 بهشت‌زهرا(س) رونمایی شد.

دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیان‌گذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و سلول‌های بنیادی در ایران از فرزندان صالح انقلاب است که علاوه بر خدمات ماندگاری که در این نهاد داشت، توانست نقشی راهبردی و منحصربه‌فرد در تولید سلول‌های بنیادی، شبیه‌سازی و درمان ناباروری در سطح کشور و به اهتزاز درآوردن پرچم ایران در عرصه‌های علمی بین‌المللی ایفا کند.

کلید واژه ها: سعید ایران