با حضور رییس جهاددانشگاهی انجام گرفت؛

بازدید معاون رییس جمهور از فرایند برگزاری یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۳ کد : ۶۶۹۹۶ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری استخدامی کشور در بازدید از فرایند برگزاری یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور بازدید و رضایت خود را از شیوه برگزاری این آزمون توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر میثم لطیفی معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری استخدامی کشور و دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با حضور در دانشگاه الزهرا(س) از فرایند برگزاری یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور که توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شد، بازدید کردند.

یازدهمین دوره آزمون فراگیر دستگاه اجرایی کشور با حضور ۲۲۵۲ داوطلب به همت جهاددانشگاهی الزهرا(س) و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا(س) در این حوزه برگزار شد.

معاون رییس جمهور در این بازدید رضایتمندی خود را از شیوه برگزاری و نظم حاکم برحوزه امتحانی دانشگاه الزهرا(س) اعلام کرد.

همچین در پایان این بازدید نشستی با حضور دکتر مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی پیرامون مسائل و همکاری های مشترک با  سازمان اداری استخدامی کشور برگزار شد.

لازم به ذکر است مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام کرد: در تلاشیم اوایل بهمن‌ماه نتایج چند برابر ظرفیت را به‌تناسب شرایط اختصاصی دستگاه‌ها و بر اساس مفاد دفترچه ثبت‌نام اعلام کنیم .