در هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در اردبیل مطرح شد:
مناظره فرصتی برای افزایش تواناییهای علمی و مهارتی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، دبیر اجرایی مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در اردبیل در مراسم افتتاحیه این مسابقه افزود: با توجه به استقبال بیشتر دانشجویان نسبت به سال گذشته از این مسابقات، سطح برگزاری مسابقه و توانمندی دانشجویان شرکت کننده ارتقا یافته است.
ابراهیم عزیززاده، با اشاره به اینکه مسابقات ملی مناظره دانشجویی برای چهارمین سال متوالی توسط جهاددانشگاهی در استان اردبیل برگزار میشود، ادامهداد: در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات گروههای"الیت"، "آراکین"، "ققنوس"و "میرا" از دانشگاه محقق اردبیلی، " افق نو"، "صاد"، "شمس تبریزی"، "ایران من"، "بیان"، "نواندیشان"و "صام" از دانشگاه فرهنگیان و "طلایهداران" از دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل شرکت دارند.
وی با بیان اینکه مسابقات ملی مناظره با شعار "مناظره فرصتی برای یادگیری" در سه مرحله استانی، منطقهای و کشوری برگزار خواهد شد، خاطرنشانکرد: این مسابقه گامی موثر در راستای ایجاد توانمندی، رشد و اعتلای فرهنگ گفتگو، آموزش و یادگیری مؤثر و پایدار در جهت رشد فکری و شکوفایی علم و دانش است.
دبیر اجرایی مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در اردبیل تصریح کرد کرد: بر اساس آئیننامه این مسابقات، گروههای موافق و مخالف متشکل از دو نفر به عنوان مناظره کننده و 2 نفر به عنوان محقق هستند و هر گروه در مدت زمان 16 دقیقه مطالب خود را ارائه و با یکدیگر مناظره میکنند.
عزیززاده با بیان اینکه امیدواریم این مسابقه منجر به کشف استعداد و افزایش ظرفیتها در بین دانشجویان شود، ادامه داد: در مناظره، برای هر گروه شش دقیقه اول برای طرح مسئله، دو فرصت سه دقیقه ای برای دفاع و در نهایت 4 دقیقه برای نتیجه گیری در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه رقابتهای دور مقدماتی مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تا 12 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، اضافهکرد: در پایان این مسابقات با اعلام هیئت داوران از میان 12 تیم شرکتکننده، دو تیم برگزیده به مرحله منطقهای راه مییابند.
در ادامه رییس دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل از برگزاری این دوره از مسابقات در این دانشگاه و استقبال خوب دانشجویان ابراز خوشحالی کرد و افزود: پیروز شدن در زندگی به کیفیت آن بستگی دارد و مهم این است که با اخلاق شایسته، خرد و انصاف در جامعه نقش آفرینی کنیم.
رضا عبدی با بیان اینکه این مسابقات فرصتی است تا دانشجویان تواناییهای علمی و مهارتی خود را افزایش دهند، تصریح کرد: هدف نهایی این مناظره یادگیری و کسب مهارت برای گفتگوی منطقی است و برد و باخت اهمیت چندانی ندارد. پیروزی در یک مناظره فقط فرصتی جدید برای یادگیری و محک بیشتر خواهد بود.
نظر شما :