رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

باید در مراکز تشخیص طبی متناسب با نیاز مردم به آنان خدمت کنیم

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۵ کد : ۶۶۹۸۷ پژوهش و فناوری
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: ضرورت دارد تا در مراکز تشخیص طبی متناسب با نیاز مردم به آنان خدمت کنیم.
باید در مراکز تشخیص طبی متناسب با نیاز مردم به آنان خدمت کنیم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حسین امینی‌مشهدی در دیدار با کارکنان مرکز تشخیص طبی و آسیب‌شناسی شهید مفتح که در سالن شورای سازمان جهاددانشگاهی برگزار شد، ضمن تقدیر از زحمات کارکنان این آزمایشگاه، فعالیت در حوزه سلامت را فرصتی موثر برای خدمت رسانی دانست و اظهار کرد: کار در آزمایشگاه‌ها کار آسانی نیست و نوع کار از حساسیت بالایی برخوردار است، لذا زحمات بی‌دریغ همکاران این حوزه ارزشمند است و از طرفی برای بهبود سطح معیشت و رفاه شما تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

وی ضمن تقدیر از روسای پیشین جهاددانشگاهی خراسان رضوی در تاسیس و تاریخچه قابل تقدیر فعالیت حوزه تشخیص طبی، خاطرنشان کرد: با افزایش جمعیت و امید به زندگی، نیاز مردم به دریافت خدمات با کیفیت آزمایشگاهی بیشتر شده است و ضرورت دارد تا در آزمایشگاه‌های تشخیص طبی متناسب با نیاز مردم به آنان خدمت کنیم.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه موضوعات آزمایشگاهی، بیش از هر زمان دیگری در تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری‌ها نقش اساسی ایفا می‌کند، افزود: با توجه به این موضوع، باید مراکز تشخیص طبی  و آسیب شناسی این سازمان، با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته و توانمندی‌های علمی، به ارائه خدمات دقیق و سریع در زمینه تشخیص طبی بپردازند.

گفتنی است که در این نشست از 3 نفر از همکاران مرکز تشخیص طبی و آسیب‌شناسی شهید مفتح تقدیر به عمل آمد.