انتصاب سرپرست بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۵ کد : ۶۶۷۵۰ آموزش و کارآفرینی
دکتر سهیل دادخواه مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش معاونت آموزش جهاددانشگاهی با حفظ سمت به عنوان سرپرست بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ منصوب شد.
انتصاب سرپرست بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ در حکمی دکتر سهیل دادخواه مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش معاونت آموزش جهاددانشگاهی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه منصوب کرد.

دکتر سهیل دادخواه در کارنامه کاری خود فعالیت به عنوان رییس جهاددانشگاهی هرمزگان، سرپرست اداره کل نظارت و گسترش مراکز آموزشی و مدیر کل راهبری و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی را دارد.

همچنین دکتر باصولی در نامه‌ای جداگانه از خدمات دکتر حمید صابرفرزام در طول مدت فعالیت به عنوان رییس بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه، تشکر و قدردانی کرد.