در راستای بهبود سلامت غذایی جامعه ؛
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز» منعقد شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به امضای تفاهمنامه بین این پژوهشکده و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز "برند نفس گفت: در راستای چشم انداز پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در خصوص توسعه فناوری و تجاریسازی محصولات غذایی سالم و فراسودمند و بهبود سلامت غذایی جامعه این تفاهم نامه به امضا رسید.
دکتر فرشته حسینی افزود: هدف این تفاهمنامه، همکاریهای مشترک در زمینههای تولید، عرضه و بازارسازی محصولات غذایی و دارویی سالم و فراسودمند است.
به گفته وی، بهره گیری از ظرفیت های متقابل در طراحی و تولید محصولات دانش بنیان سالم و فراسودمند و ارائه محتوای آموزشی برای این محصولات جهت آموزش و آگاهی بخشی به مصرفکنندگان از دیگر اهداف این تفاهمنامه است.
نظر شما :