با حضور ۱۸ تیم؛

مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در کردستان کلید خورد

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۵ کد : ۶۶۴۷ فرهنگی
رییس جهاددانشگاهی کردستان از برگزاری هشتمین دوره مناظرات دانشجویی با حضور ۱۸ تیم هشتم اردیبهشت ماه در سطح دانشگاه‌های استان کردستان خبر داد.
مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در کردستان کلید خورد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، چیا سهراب نژاد اظهار کرد: هشتمین دوره مناظرات دانشجویی از 9 اردیبهشت آغاز و تا 15 اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به رشد قابل توجه شرکت‌کنندگان این دوره از رقابت‌های دانشجویی افزود: در هفتمین دوره مناظرات دانشجویی 12 تیم شرکت کرده بودند در حالیکه با مشارکت تمام دانشگاه‌های استان این آمار در سال جاری به 18 تیم رسیده است.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: در این دوره از مناظرات دانشجویی 90 نفر شرکت‌کننده باهم به رقابت می‌پردازند که در پایان دو تیم به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

وی هدف از این دوره از مسابقات را رشد و شکوفایی فرهنگ گفت‌وگو و تقویت روحیه حقیقت‌طلبی دانشجویان برشمرد و اعلام کرد: رشد و توسعه علمی و دانش و نیز زمینه‌سازی در جهت یادگیری اصیل، عمیق و پایدار دانشجویان شرکت‌کننده از اهداف دیگر این دوره از مسابقات است.

سهراب نژاد عنوان کرد: رعایت اصول و اخلاق مناظره، توجه و رعایت فرایندهای علمی، منطقی و مستدل از طرح مسئله تا نتیجه‌گیری، فن بیان و رعایت نکات دستوری، احاطه و اشراف نسبت به موضوع مورد بحث، خلاقیت در طرح مسئله، سؤالات، تعاریف و نتیجه‌گیری سخنرانی‌ها از معیارهای داوری در این دروه از مناظرات خواهد بود.

وی التزام به اخلاق علمی در نقد و نقل آرا، پرهیز از ورود در نزاع های غیرعلمی و مجادلات روز مره، اهتمام به روزآمدی و کارایی مباحث، نقل‌ها و منابع، اهتمام به واقعی بودن دفاع از موضوعات از خط مشی مناظرات دانشجویی می‌باشد.

چیا سهراب نژاد نیز در مراسم افتتاح هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با اشاره به رشد قابل توجه شرکت‌کنندگان این دوره از رقابت‌های دانشجویی اظهار کرد: حضور بین دانشجویان و جوانان از افتخارات و رسالت های اصلی جهاد دانشگاهی است.

وی افزود: شعار مسابقات ملی مناظره دانشجویی "فرصت برای یادگیری" است، لذا امید است که دانشجویان و جوانان برای تحقق این شعار به مناظره بپردازند.

رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان، عنوان کرد: در این مسابقات برنده و بازنده مهم نیست، بلکه دانشجویان باید مناظره در یک فضای منطقی و درست را بیاموزند.

وی ادامه داد: به طور قطعی تیم های موافق و مخالف، دلایل خاص خود را برای دفاع از موضوع های منتخب دارند که باید به صورت علمی و منطقی و نه به صورت احساسی مطرح شود.

سهراب نژاد خاطرنشان کرد: شناخت و ترویج انتخاب مسیر درست برای حل مسایل و چالش های جامعه هدف اصلی و نهایی مناظره دانشجویی است.

گفتنی است، در این دوره از مناظرات دانشجویی 90 نفر شرکت‌کننده باهم به رقابت می‌پردازند که در پایان دو تیم به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

 


نظر شما :