اجرای پویش «;گرمای یک دقیقه لبخند» به‌مناسبت شب یلدا در استان مرکزی

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۶۶۳۹۹ فرهنگی
به همت کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی پویش گرمای یک دقیقه لبخند با خرید یک انار در استان اجرا می شود.
اجرای پویش «;گرمای یک دقیقه لبخند» به‌مناسبت شب یلدا در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: در آستانه شب یلدا پویش «گرمای یک دقیقه لبخند» به همت کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی افزود: این پویش به مناسبت طولانی ترین شب سال و به منظور جمع آوری کمک های مردمی برای تهیه بسته های یلدایی، فرصتی را برای عموم مردم و دانشجویان فراهم آورده است تا با خرید یک انار در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

دارابی اضافه کرد: علاقه مندان  جهت شرکت و کسب اطلاعات بیشتر در این پویش می توانند به آیدیzahra_b80@ پیام ارسال نمایند و یا به دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در دانشگاه اراک مراجعه کنند.