سومین نشست هماندیشی بانوان جهاددانشگاهی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی، سومین نشست هماندیشی بانوان جهاددانشگاهی قم با حضور دکتر نجمه یزدانفر مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان، زینب عبداللهی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری استان و حامد حیاتی سرپرست جهاددانشگاهی قم ۲۲ آذرماه در سالن یاس دانشگاه قم برگزار شد.
بانوان جهاددانشگاهی زنان فرهیخته اجتماع هستند
دکتر نجمه یزدانفر مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان در ابتدای این نشست اظهار کرد: سعی جهاددانشگاهی از زمان تولد این نهاد انقلابی بر این بوده که در ساختار نیروهای انسانی الگوی سوم زن مسلمان را پیاده کند.
وی با بیان این که فعالیتهای جهاددانشگاهی با مفاهیم فرهنگی و ارزشی شکل گرفته است، افزود: نیروهای ابتدایی هسته جهاددانشگاهی دانشجویانی بودند که از فرصت انقلاب فرهنگی برای ایجاد ارتباط دانشگاه و صنعت و ارزشهای انقلاب اسلامی استفاده کردند.
دکتر یزدانفر بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از بدنه جهاددانشگاهی را بانوان فرهیخته و توانمند تشکیل میدهند که در حوزههای مختلف پژوهش، آموزش و فرهنگ فعالیت میکنند.
مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان، ابراز کرد: بانوان جهادگر همواره سعی داشتند که در کنار خانواده و تربیت فرزندان صالح تکلیف خود را در قبال انقلاب ادا کنند.
وی ادامه داد: استان قم به لحاظ حضور جهادگران و نیروی انسانی و هم چنین شرایط فرهنگی یکی از تابلوهای درخشان جهاددانشگاهی محسوب میشود.
نشستهای معرفتی مباحثهمحور باشد
همچنین در ادامه این نشست حامد حیاتی سرپرست جهاددانشگاهی قم بیان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و همچنین اتفاقاتی که سال گذشته با محوریت هجوم بر جامعه زنان داشتیم، برگزاری سلسله نشستهای معرفتی و بصیرتی را ویژه بانوان جهادگر آغاز کردیم.
وی با بیان این که رویکرد این نشستها باید مباحثه محور باشد، اظهار کرد: در این سلسله جلسات کتاب «عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی اسلامی از منظر مقام معظم رهبری» توسط استادی که برای آن تعریف شده آموزش داده میشود، اما صرف آموزش نیست بلکه همه کارکنان به مطالعه مباحثه گونه این کتاب زیر نظر استاد میپردازند.
سرپرست جهاددانشگاهی استان قم، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به برگزاری برنامههایی در خصوص خانواده محوری و فرزندآوری اهتمام جدی دارد.
الگوی سوم زن مسلمان
زینب عبداللهی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قم، در ادامه بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب و به یمن تدابیر معمار کبیر این انقلاب، نگاه جدیدی نسبت به زن در ایران و حتی دنیا عرضه شد، در رژیم پهلوی نگاهی نسبت به زن بود که مبتنی بر نگاه غرب و کالا بودن زن بود و فساد و منجلاب رژیم مانع از بروز و ظهور توانایی زنان ایران میشد.
وی با اشاره به این که بانوان امروزه در عرصههای مختلف درخشیدند، افزود: دو نگاه نسبت به زن مبتنی بر غرب و نگاه شرقی وجود داشت که نگاه شرقی زن را یک عنصر منفعل در عرصههای اجتماعی می دیدند و نگاه امامین انقلاب درخصوص زن، باعث شد زنان با وجود حیا و عفت و حجاب در عرصههای اجتماعی حضور پیدا کنند و توفیقات بزرگی را کسب کنند و این الگوی سوم زن مسلمان مبتنی بر آموزههای اسلامی است.
عبداللهی اظهار کرد: سال گذشته اولین کنگره زنان تاثیرگذار را در استان قم برگزار کردیم و مایه مباهات و افتخار بود که هنگام اعلام فراخوان در ۱۲ عنوان برای شناسایی زنان اثرگذار، در بازه زمانی کوتاه، هزار نفر از بانوان استانی در این کنگره شرکت کردند و داوران در عرصههای علمی به این نتیجه رسیده بودند که انتخاب سخت بود و ناچار شدیم دست به قرعه کشی بزنیم.
وی با اشاره به اینکه ارائه الگوی سوم زن مسلمان سبب توسعه و تعالی فعالیتهای زنان شده است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدارهای متعددی بر حضور اجتماعی همراه با حیا و حجاب زنان تاکید کردند و نگاه ایشان به زن و توانمندیهای زنان به درو از هرگونه تعارف و تمجیدی است و اعتقاد واقعی به توانمندی زنان دارند.
سپس ریحانه سادات کارپرور، عضو گروه مطالعات اسلامی زنان جامعه الزهرا(س) و استادیار دانشگاه باقرالعلوم با کارمندان بانو جهاددانشگاهی استان قم به ارائه سخنرانی و مباحثه در زمینه حجاب و عفاف پرداختند.
به گزارش ایکنا، در پایان این هم اندیشی کتایون برجیس متخصص درمان ناباروری در خصوص مسایل بهداشتی زنان سخنرانی کرد.
نظر شما :