غبارروبی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) توسط جهادگران جهاددانشگاهی

۲۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۰:۳۵ کد : ۶۶۲۴۳ فرهنگی تاپ خبر
آئین غبارروبی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) با حضور رییس، معاونان و روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی برگزار شد.
غبارروبی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) توسط جهادگران جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، آئین غبارروبی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) با حضور دکتر حسن مسلمی‌نائینی رییس، معاونان و روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی شب گذشته (چهارشنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲ ) در شبستان حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب الله فرحزاد استاد اخلاق حوزه علمیه قم به ایراد سخنرانی پرداخت.

دکتر حسن مسلمی‌نائینی رییس جهاددانشگاهی نیز در مراسم فوق به دستان استاد فرحزاد، مفتخر به خادمی افتخاری آستان حضرت معصومه(س) شد.

گفتنی است، برگزاری گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی که صبح چهارشنبه 22 آغاز شده است، تا 23 آذرماه ادامه دارد.

برگزاری مراسم انتخاب پژوهشگران برتر این نهاد از جمله برنامه‌های دومین روز گردهمایی است.