برگزاری اولین دوره طرح ملی «راه بلد» توسط جهاددانشگاهی شهید بهشتی

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۹ کد : ۶۶۲۳۴ فرهنگی
جمعی از دانشجویان وهمچنین اساتید دانشگاه شهید بهشتی در قالب طرح ملی «راه بلد» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شهید بهشتی با همکاری گروه ماهتاب، یکی از تخصصی ترین تولیدکنندگان برق کشور بازدیدعلمی به عمل آمد.
برگزاری اولین دوره طرح ملی «راه بلد» توسط جهاددانشگاهی شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی شهید بهشتی جمعی از دانشجویان وهمچنین اساتید دانشگاه شهید بهشتی در قالب طرح ملی «راه بلد» سه شنبه، 22 آذرماه ۱۴۰۲ توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شهید بهشتی با همکاری گروه ماهتاب، یکی از تخصصی ترین تولیدکنندگان برق کشور بازدیدعلمی به عمل آمد.
اولین دوره طرح ملی راه بلد با بازدید علمی دانشجویان و اساتید پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی از نیروگاه برق رودشور به عنوان یکی از مهمترین نیروگاه های تولید برق شهر تهران و همچنین یکی از مجهزترین نیروگاه های گروه ماهتاب،آغاز شد این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان از تجربه‏ های عملی گروه ماهتاب در حوزه محیط زیست و مسئولیت اجتماعی صورت پذیرفت در این بازدید علمی، دانشجویان ضمن آشنایی با فرایند تولید برق در نیروگاه رودشور و همچنین روش های مختلف تولید برق در سطح این مجموعه و در سطح جهانی، به بررسی و پرسش و پاسخ، اقدامات CSR (مسئولیت اجتماعی ) این شرکت پرداختند.
در ادامه زهیر باقرزاده مدیر ارتباطات گروه ماهتاب از چالش ها، اقدامات اجرایی و دستاورد فعالیتهای مسئولیت اجتماعی این گروه در طرح هایی همچون تصفیه آب شرب روستاهای سیستان و بلوچستان، پویش کهنوج بدون پلاستیک و احداث نیروگاه خورشیدی وایجاد منبع درآمدی پایدار برای بانوان سرپرست خانوار سخن گفت وی خاطرنشان کرد که ما به تجربه آموختیم برای پایداری نتایج اقدامات مسئولیت اجتماعی می بایست در مناطقی وارد عمل شد که گروه ماهتاب در آن منطقه منابع لوجستیک داشته باشد .در غیر این صورت نمی توان انتظار بالایی از اثر بخشی وپایداری اقدامات CSR در منطقه داشت.

در طول این بازدید دانشجویان از نظرات و راهنمایی اساتید برجسته دانشگاه شهید بهشتی جناب آقای دکتر حسین محمودی، سرکارخانم دکتر نغمه مبرقعی و دکتر سما امی در یک فضایی علمی و صمیمی بهره برنند.
حسین محمودی عضوهیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ضمن قدردانی از سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شهید بهشتی و گروه ماهتاب در تدارک و برگزاری این بازدید ابرازکرد یکی از اقدامات مسئولیت های اجتماعی سازمان هاوشرکت ها می تواند برگزاری چنین بازدید هایی باشد که سطح علمی و تجربی خوبی برای دانشجویان فراهم می آورد .