به همت جهاددانشگاهی؛

اردوهای جهادی «مهر باران» در لرستان برگزار می‌شود

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰ کد : ۶۶۲۲۴ فرهنگی
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی لرستان، نخستین دوره اردوهای جهادی با عنوان «مهر باران» در این استان اجرا می‌شود.
اردوهای جهادی «مهر باران» در لرستان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر فرهاد فرامرزیان رییس این واحد اظهار کرد: کانون دانشجویی مهر باران جهاددانشگاهی لرستان با هدف ترویج فرهنگ جهادی و توانمندسازی مناطق کم‌برخوردار، نخستین دوره اردوهای جهادی با عنوان «مهر باران» را برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: آیین افتتاحیه این طرح تحت عنوان پنج‌شنبه‌های جهادی، ۲۲ آذرماه با حضور دبیر کانون‌های دانشجویی خیریه دانشگاه‌های لرستان، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان و معاونین فرهنگی دانشگاه‌های استان در سالن جلسات حوزه ریاست جهاددانشگاهی لرستان برگزار شد.

فرامرزیان اضافه کرد: همکاران معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی لرستان برای اجرای هرچه بهتر این طرح، برنامه‌ریزی خوبی انجام داده‌اند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی لرستان سازمان دانشجویان مهر باران