انتشار کاتالوگ نمایشگاه معرفی دستاوردها شرکت های خلاق و دانش بنیان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۷ کد : ۶۶۱۷۴ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
کاتالوگ نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت های شرکت های خلاق و دانش بنیان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی توسط روابط عمومی این پارک منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، این کاتالوگ با مسئولیت دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو و توسط بهزاد رشیدی و همکاری رضا کربلایی، عماد سلطانی، طاحا شهبازی، مریم خسروآبادی و مریم مرادی تهیه و منتشر شد.

طراح پوستر نمایشگاه علی نورپور و صفحه آرایی کاتالوگ را جعفر خدادی انجام داده است.

معرفی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، معرفی نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت های شرکت های خلاق و دانش بنیانِ پارک، گفت و گوی خبرگزاری سیناپرس با برخی از مدیران و چهره های حاضر در نمایشگاه، معرفی برنامه ها و نشست های جنبی نمایشگاه، تفاهم نامه های منعقد شده در نمایشگاه، گزارش تصویری و معرفی شرکت‌های حاضر در پارک از جمله مطالب این کاتالوگ می باشد.

برای دریافت فایل پی دی اف کاتالوگ اینجا کلیک کنید.

گفتنی است این نمایشگاه با اهدافی همچون معرفی توانمندی‌ها، خدمات و محصولاتِ شرکت‌های خلاق و دانش بنیان، ارتباط با صندوق‌های مالی  و سرمایه‌گذاری و تبادلِ تجربه فعالان زیست بوم فناوری از 30 آبان تا 2 آذر ماه 1402 برگزار شد.