برگزاری گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در استان قم/ دیدار با مقامات استان و شخصیت‌های مذهبی

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۶۱۴۰ عمومی تاپ خبر
هم‌زمان با سفر رییس جهاددانشگاهی به استان قم گردهمایی روسای واحدهای سازمانی این نهاد در این استان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس، معاونان و روسای واحدهای سازمانی این نهاد به میزمانی واحد قم روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 22 و 23 آذرماه برگزار می‌شود.

زیارت قبور شهید گمنام دانشگاه قم و سخنرانی دکتر سید محمد آقامیری استاندار  قم؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور نائب رئیس مجلس شورای اسلامی؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شریفی رئیس دانشگاه قم و دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی به همراه تشکیل کارگروه‌های پنجگانه و بحث تبادل و نظر پیرامون مسائل پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی و تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان این نهاد از برنامه‌های این گردهمایی است.

برگزاری نشست با استاندار قم و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری و دیدارهایی  با مرجع عالیقدر آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی؛ آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم؛ آیت‌الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهرستانی و برگزاری آیین غبارروبی حرم مطهر حضرت معصومه (س) و دیدار با تولیت حرم حضرت معصومه (س) ازجمله برنامه‌های سفر سه‌روزه رییس جهاددانشگاهی به استان قم است.

گفتنی است هم‌زمان با این گردهمایی  آیین رونمایی از پوستر جشنواره بین‌المللی مهدویت و برگزاری مراسم انتخاب پژوهشگران برتر این نهاد برگزار می‌شود.