در راستای آموزش ضمن خدمت کارکنان محقق شد؛

امضای قرارداد همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و شهرداری این شهر

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ کد : ۶۶۰۳۳ آموزش و کارآفرینی
قرارداد همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و شهرداری این شهر در خصوص آموزش ضمن خدمت کارکنان این نهاد منعقد شد.
امضای قرارداد همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و شهرداری این شهر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی زنجان، قرارداد همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و شهرداری این شهر در خصوص آموزش ضمن خدمت کارکنان کارکنان شهرداری بر اساس قوانین، مقررات و دستور‌العمل‌های مرتبط با حوزه اشتغال و کارآفرینی به امضا رسید.

اجرای طرح آموزش ضمن خدمت کارکنان شهرداری زنجان توسط جهاددانشگاهی برای کارکنان همه بخش‌ها به صورت حضوری، مجازی، کارگاهی و نرم افزاری و کاملا عملی در بازه زمانی یک‌ساله برگزار می‌شود.

در اجرای این دوره‌ها، آموزش مبتنی بر کارگروهی و تیم‌سازی شرکت‌کنندگان در قالب تیم‌های حل مسئله و مبتنی بر الگو و روش‌های آموزشی پروژه محور بوده و در نهایت گواهینامه برای شرکت‌کنندگان بر اساس نمره آزمون اکتسابی، صادر خواهد شد.