معاون فرهنگی جهاددانشگاهی انتقاد کرد:
مغفول ماندن معرفی الگوهای فداکاری در شبکههای اجتماعی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل ازایسنا، دکترعیسی علیزاده در مراسم تقدیر از نمایندگان سازمانها و نهادهای مشارکتکننده در برگزاری آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران و همکاران فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه دو مسأله است که جشنواره اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران را از دیگر برنامهها و موضوعات فرهنگی متمایز میکند، اظهار کرد: نخست مقدس و ارزشی بودن آن در کنار موضوعات مختلف فرهنگی چون آموزش، پژوهش و گردشگری و … است و نکته دوم شکل برگزاری این جشنواره است که تقریباً بیشتر نهادهای مرتبط با موضوع فداکاری، در آن مشارکت دارند.
وی ادامه داد: یکی از اجزا و ویژگیهای فداکاری گمنامی آن است و نباید بهواسطه تعبیر برخی موضوعات در دامن تظاهر و خودنماییها بیفتیم، چون اساس فداکاری در گمنامی است از اینرو این موضوع، تحقیق دبیرخانه را در شناسایی افراد دو چندان میکند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور بیان کرد: بهتر است برگزیدگان دورههای پیشین بهصورت افتخاری در هیئت داوران شرکت داده شوند تا از نظرات آنها در تصمیمگیریها بهره برد.
دکترعلیزاده افزود: با توجه به شرایط بهوجود آمده در نتیجه حادثه سیل اخیر و پذیرش اجتماعی آن پیشنهاد میشود در نهمین آئین به فعالیتهای فداکارانه مرتبط با مناطق سیل زده، توجه ویژهای شود.
وی گفت: با توجه به برگزاری هشت دوره از این آئین، زمان آن رسیده که در راستای آموزش موضوع فداکاری، به فکر جریانسازی باشیم و نوآوریهای اجتماعی را در ساماندهی فعالیت فداکارانه بهکار بندیم که در این راستا دبیرخانه باید متولی خدمات اجتماعی انساندوستانه باشد.
در این مراسم که با حضور دکتر طباطبایی رییس سازمان جهاد دانشگاهی تهران و دکتر رحیمیان رئیس شورای سیاستگذاری این آئین برگزار شد از نمایندگان سازمانها و نهادهای مشارکتکننده در برگزاری آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران و همکاران فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران تقدیر شد.
نظر شما :