رونمایی از سرویس "دانشگاه" خبرگزاری ایسنا با حضور رییس جهاددانشگاهی/ ایسنا نبض اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ است

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۹ کد : ۶۵۷۳۹ فرهنگی تاپ خبر
اداره کل اخبار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران با حضور رییس جهاددانشگاهی و اعضای هیات مدیره ایسنا رسما آغاز به کارکرد.
رونمایی  از سرویس "دانشگاه" خبرگزاری ایسنا با حضور رییس جهاددانشگاهی/ ایسنا نبض اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همزمان با بیست و پنجمین سال فعالیت خبرگزاری دانشجویان ایران، سرویس «دانشگاه» این خبرگزاری با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و اعضای هیات مدیره این خبرگزاری رسما راه‌اندازی شد.

رئیس جهاددانشگاهی بابیان اینکه خبرگزاری ایسنا نبض اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ است، گفت: امیدوارم این خبرگزاری با شروع کار سرویس «دانشگاه» وظیفه اصلی خود که اطلاع‌رسانی اخبار دانشگاهی است، را همچنان پرقدرت ادامه دهد.

دکتر مسلمی نائینی در مراسم رونمایی از سرویس «دانشگاه» خبرگزاری ایسنا ضمن تبریک روز دانشجو اظهار کرد: دانشجویان و اساتید در طول تاریخ همواره از عوامل اثرگذار بر سرنوشت کشور بودند، شعار مرگ بر آمریکا نیز اولین‌بار از سوی دانشجویان فریاد زده شد و شهادت سه دانشجو دانشگاه تهران نیز مهر تأییدی بر روحیه استکبارستیزی دانشجویان زد.

وی بابیان اینکه خبرگزاری ایسنا نبض اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ است، بیان کرد: امیدوارم خبرگزاری ایسنا با شروع کار سرویس «دانشگاه» وظیفه اصلی خود که اطلاع‌رسانی اخبار دانشگاهی است را همچنان پرقدرت ادامه دهد.

در ادامه این نشست رئیس جهاد دانشگاهی علاوه بر مشاهده اخبار سرویس دانشگاه، خبر رونمایی از سرویس ایسنا را نیز منتشر کرد.
گزارش رویداد تمام مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی، هنری، پژوهشی، حقوقی و ورزشی که در محیط دانشگاه رخ می‌دهد از مسائل موردبررسی در این بخش است.

اداره کل اخبار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران با زیر سرویس‌های جدید شامل "تشکل‌های دانشجویی"، "صنفی، فرهنگی و دانشجویی"، "آموزش"، "پژوهش"، "دانشگاه‌های بین‌الملل"، "دانشگاه‌های کشور"، "جهاد دانشگاهی"، "مجله سپهر" ، "باشگاه دانشجویان" و "پیشرفت" تولید و انتشار اخبار و رویدادهای اخبار دانشگاهی در سراسر کشور را در دستور کار خود دارد.