انعقاد قرارداد آموزشی جهاددانشگاهی زنجان با اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۶ کد : ۶۵۶۴۴ آموزش و کارآفرینی
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان زنجان از انعقاد قرارداد جهاددانشگاهی زنجان با اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع انجام اقدامات در زمینه اجرای برنامه توسعه و توانمندسازی تعاونی‌ها خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، لیلا اجلی اظهار کرد: این قرارداد با هدف برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه تعاون در سه گروه حقوقی، مالی و مدیریتی است که بخشی از فعالیت‌های تصدی گری موضوع فعالیت‌های ردیف بودجه برنامه توسعه و توانمندسازی تعاونی‌ها را در قانون بودجه ۱۴۰۲ شامل می‌شود.

وی افزود: در این قرارداد معاونت آموزشی جهاددانشگاهی زنجان متعهد شد دوره‌های آموزشی مهارتی تعاونی‌ها را به‌صورت حضوری برای ۱۴۸۵ نفر ساعت و به صورت مجازی برای ۴۷۶۲ نفر ساعت برگزار کند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان زنجان تصریح کرد: این دوره‌های آموزشی که از ۱۶ آذرماه در دستور کار قرار می‌گیرد با موضوع انجام اقدامات در زمینه اجرای برنامه توسعه و توانمندسازی تعاونی‌ها برگزار خواهد شد.