از سوی معاونت اشتغال و کارآفرینی جهاددانشگاهی:

نشست بررسی اثرات طرح افزایش سن بازنشستگی بر بازارکار کشور برگزار می‌شود

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۹ کد : ۶۵۴۲۳ آموزش و کارآفرینی
ششمین نشست از سلسله نشست‌های زیست‌بوم اشتغال کشور با عنوان نشست بررسی اثرات طرح افزایش سن بازنشستگی بر بازارکار کشور توسط پایگاه خبری بازارکار در اداره کل کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
نشست بررسی اثرات طرح افزایش سن بازنشستگی بر بازارکار کشور برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در نشست بررسی اثرات طرح افزایش سن بازنشستگی بر بازارکار کشور موضوعاتی مثل «بررسی تبعات طرح بر اشتغال و بیکاری»، «مزایا و معایب طرح افزایش سن بازنشستگی» و ... موردبحث و بررسی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش زمان برگزاری این نشست چهارشنبه 8 آذرماه سال است و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت حضوری و یا مجازی در این نشست حضور به هم رسانند.

پایگاه خبری بازار کار جهاد دانشگاهی، بر اساس مأموریت خود در حوزه اطلاع‌رسانی اشتغال و کارآفرینی، تلاش می‌کند از طریق برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران در حوزه مختلف به توسعه گفتمان سازنده در این حوزه کمک کند.