در احکامی جداگانه از سوی دکتر مسلمی نائینی؛

رییس، دبیر و اعضای شورای فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی کرمانشاه منصوب شدند

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۰ کد : ۶۵۳۱۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
در احکامی جداگانه از سوی رییس جهاددانشگاهی، رییس، دبیر و اعضای شورای فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی کرمانشاه به مدت دو سال منصوب شدند.
رییس، دبیر و اعضای شورای فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی کرمانشاه منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، دکترسیامک آزادی را به‌عنوان رییس و دکترفرشید محبی را دبیر شورای فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی کرمانشاه به مدت دو سال منصوب کرد.

همچنین دکترمسلم حدیدی، دکترمختار احمدی، دکترمحمدمهدی خدایی، دکترصبحی بنی اردلانی،  مهندس سهیل بختیار سنجابی، دکتر فاطمه شاهرضایی، سمیه قربانی، دکتربرومند چهارآیین و دکترشهاب خوش‌خوی با استناد به بندهای اساسنامه مراکز رشد جهاددانشگاهی و به پیشنهاد رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه، برای مدت دو سال به‌عنوان اعضای شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور کرمانشاه منصوب شدند.